Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adevarul Live: Din culisele festivalului Cerbul de Aur 2018, cu Smaranda Vornicu, directoarea evenimentului

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Din culisele festivalului Cerbul de Aur 2018, cu Smaranda Vornicu, directoarea evenimentului

Dupa o absenta de noua ani, festivalul Cerbul de Aur revine cu o noua editie. Aceasta este dedicata Centenarului Marii Uniri si va avea loc in Piata Sfatului din Brasov in perioada 29 august - 2 septembrie. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: Din culisele festivalului Cerbul de Aur 2018, cu Smaranda Vornicu, directoarea evenimentului

Dupa o absenta de noua ani, festivalul Cerbul de Aur revine cu o noua editie. Aceasta este dedicata Centenarului Marii Uniri si va avea loc in Piata Sfatului din Brasov in perioada 29 august - 2 septembrie.

Aurelian Temisan si Ilinca Avram prezinta prima seara a Festivalului Cerbul de Aur

Prima seara a Festivalului Cerbul de Aur, dedicata fostilor laureati ai editiilor precendente, va fi prezentata de Ilinca Avram si Aurelian Temisan.

Curiozitati despre implanturile dentare, la Adevarul Live de la ora 14.00

Noile tehnologii disponibile in cabinetele stomatologice le permit persoanelor cu dinti lipsa sa plece acasa in aceeasi zi cu zambetul complet. Ce trebuie sa stim despre noile tipuri si sisteme de implant dentar aflam la Adevarul Live de la ora 14. 00 de la medicul implantolog si parodontolog Alexandru Georgescu.

Alice Minoiu si Mihai Cacoveanu vorbesc despre Gala Regal de Balet, la ora 13:30, la Adevarul Live

Balerina Alice Minoiu si Mihai Cacoveanu de la Asociatia Nevoia de Educatie vorbesc de la ora 13. 30, la Adevarul Live, despre spectacolul pe care il organizeaza pe3 septembrie. Gala Regal de Balet la TNB este dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri de la 1918, in care balerini straini si romani, care profeseaza in intreaga lume, se vor reuni in Sala Mare a Teatrul National din Bucuresti.

Disidenta Ecaterina Andronescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00. Ce mesaje a primit din PSD dupa atacul la Dragnea

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu va explica, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, de ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pe cine vede la conducerea PSD si cat de revoltati sunt liderii social-democrati de maniera autoritara in care este condus partidul.

Ecaterina Andronescu, la Adevarul Live: Acesta e cel mai slab guvern PSD. Si mai in spate de Nastase daca ne ducem, e aceeasi concluzie

Senatorul Ecaterina Andronescu, membru marcant al PSD, a declarat, la Adevarul Live, ca se asteapta sa fie exclusa din partid dupa ce i-a cerut cerut demisia lui Liviu Dragnea. Ecaterina Andronescu sustine ca Guvernul Dancila este cel mai slab Executiv din istoria PSD.

Cantareata Luiza Zan critica TVR pentru ca nu a invitat la Cerbul de Aur trupa Slang, laureata in 2004: Bine ca merge Carlas Dreams VIDEO

Cantareata Luiza Zan 28 de ani), solista fostei trupe Slang, care a castigat Premiul I la editia din 2004 a festivalului Cerbul de Aur, critica decizia TVR de a nu invita formatia la gala aniversara dedicata laureatilor evenimentului, care va avea loc pe 29 august.

Din culisele cinematografiei. Cum a ajuns Draga Olteanu-Matei sa fie victima nationalizarii din 1948

Indragita actrita a debutat in calitate de scenarista cu ocazia filmului Patima, ecranizare a nuvelei Hienade Petru Vintila, o drama sociala plasata in mediul burghez al orasului Lugoj din anii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Pelicula care a castigat trofeul Portocala de Argint la Antalya a consemnat si debutul ca regizor al operatorului GinelCornea.

Din culisele cinematografiei.Cum a denuntat Mircea Daneliuc nepotismele din cinematografia socialista: Coruptie, impostura, sarlatanism si afacerism

Un memoriu adresat de un grup de regizori lui Ilie Radulescu, secretar al Comitetului Central al Partidului Comunist Roman, pe care Securitatea i l-a atribuit imediat lui Mircea Daneliuc care nu l-a negat niciodata, de altfel), infiera impostura, sarlatanismul, afacerismul, coruptia, si spiritul de capatuiala ce domina productia de filme din Republica Socialista Romania.

Din culisele cinematografiei.Adevarata poveste a lui Cristian Vasile, trubadurul transformat de Sergiu Nicolaescu in jucator profesionist de ruleta ruseasca

Viata celebrului cantaret al Bucurestiului interbelic, transformat de Mircea Cartarescu in erou literar si de Sergiu Nicolaescu in partener al comisarului Moldovan, este departe de legenda tesuta in jurul numelui sau si al tangoului Zaraza, o adaptare pe versuri de Ion Pribeagu a cantecului sudamerican de Benjamin Tagle Lara si interpretat de Ignacio Corsini.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )