Libnet.ro
UNICEF

14:30

Din culisele cinematografiei.Cum a ajuns Elena Ceausescu sa cenzureze pana si copertile revistei Cinema

Adevărul Adevărul,
Din culisele cinematografiei.Cum a ajuns Elena Ceausescu sa cenzureze pana si copertile revistei Cinema

Una dintre cele mai interesante publicatii autohtone pe care cei romanii le puteau cumpara inainte de 1990 era dedicata cinematografiei. Daca in primii ani de viata revista avea intre 42 si 64 de pagini, iar pe coperta puteai gasi inclusiv mari vedete internationale, la finalul anilor 80 ramasese cu doar 24 de pagini, care includeau inclusiv indicatiile pretioase ale Tovarasilor. continuă pe Adevărul

Din culisele cinematografiei.Cum a sarit Szoby Cseh de la 13 metri direct pe pamantul gol, fara nicio protectie

Cel mai cunoscut cascador din Romania a reusit o performanta incredibila cu ocazia filmarilor pentru Mihai Viteazul, intr-o scena in care il dubla chiar pe regizorul Sergiu Nicolaescu, dar s-a accidentat in momentul in care a fost nevoit sa repete figura, din cauza faptului ca niciunul dintre cei trei operatori n-a reusit sa surprinda actiunea respectiva pe pelicula.

Din culisele cinematografiei. Violul, Securitatea si cascadorul: Au tras dupa mine in Cimitirul Ghencea Ce cosmar!

Adrian Stefanescu, nelipsit din filmele romanesti ale anilor 1968 - 1983, a semnat un angajament de colaborare cu Securitatea in 1974. Trei ani mai tarziu, dupa ce a fost eliminat din reteaua informativa, a fost la un pas sa ajunga in inchisoare, fiind condamnat pentru un viol care s-ar fi petrecut in 1976, dar a reusit sa iasa basma curata dupa ce mama sa a reusit sa strecoare un memoriu in masina lui Ion Gheorghe Maurer, pe Dealul Mitropoliei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )