Libnet.ro
UNICEF

14:15

Episodul Game of Thrones care urma sa fie lansat duminica este online, fara legatura cu atacul recent al hackerilor

Hotnews Hotnews,
 Episodul Game of Thrones care urma sa fie lansat duminica este online, fara legatura cu atacul recent al hackerilor

Episodul din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones care urma sa fie lansat duminica este online, fara legatura cu atacul de saptamana aceasta al unui grup de hackeri care a sustras 1,5 TB de date de pe serverele companiei HBO, scrie revista Variety, citata de News. ro. continuă pe Hotnews

Episodul Game of Thrones care va fi lansat oficial duminica este deja online, dar acest lucru n-are legatura cu ultimul atac cibernetic

Cel mai recent episod din seria Urzeala tronurilor/ Game of Thrones este deja online, desi era programat sa fie lansat oficial duminica, anunta vineri site-ul Variety.

Sentinta in cazul nou-nascutului din Balti care urma sa fie scos ilegal din tara

Parintii nou-nascutului din Balti care urma sa fie scos ilegal din tara, dar si cetateanca Germaniei, care planifica sa ia copilul, au fost condamnati pentru trafic de copii la 15, 17 si, respectiv, 18 ani de inchisoare, cu executarea pedepsei in penitenciar de tip inchis, transmite IPN.

O cursa Ryanair care urma sa zboare pe ruta Bucuresti-Milano s-a intors pe aeroportul Henri Coanda

Un avion Boeing 737, apartinand companiei aeriene Ryanair, care decolase de pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti in jurul orei 10. 00, cu destinatia Milano Bergamo), s-a intors pe aeroport dupa aproape 30 de minute de zbor din cauza unei erori aparute la unul dintre monitoarele de bord, scrie News. ro, citand surse din aviatie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )