Libnet.ro
UNICEF

19:15

Game of Thrones va turna mai multe finaluri pentru a evita posibile divulgari

Hotnews Hotnews,
 Game of Thrones va turna mai multe finaluri pentru a evita posibile divulgari

Cel de-al 8-lea si ultim sezon al serialului Game of Thrones, productie emblematica a postului HBO, va turna mai multe finaluri pentru a evita posibile divulgari, precum cele care au avut loc in timpul precedentului sezon 7, relateaza EFE, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Domeniul in care activeaza cele mai multe companii din Romania si cel unde se inregistreaza cea mai mare crestere a cifrei de afaceri este si sectorul cu cele mai multe firme aflate in faliment. Acest fapt, precum si solvabilitatea redusa a firmelor, mentin acest domeniu in continuare extrem de riscant pentru creditori, arata un studiu realizat de Creditinfo Romania.

Volkswagen vrea sa cheltuiasca mai multe miliarde de euro pe autoturismele electrice

Volkswagen isi intensifica trecerea la masinile electrice si intentioneaza sa investeasca mai mult de 24 de miliarde de dolari in vehicule cu emisii zero pana in 2030 pentru a produce mai multe autovehicule cu scopul de a crea o piata de masa pentru EV-uri, transmite ahentia Reuters de la IAA Frankfurt.

LIVETEXT FOTO VIDEO Explozie la o statie de metrou din Londra, mai multe persoane au suferit arsuri sau au fost ranite in imbulzeala ce a urmat / Incidentul este considerat drept unul terorist / Explozia dispozitivului nu a fost completa - surse

Mai multe persoane au fost ranite vineri intr-o statie a metroului londonez, martori spunand ca a fost vorba de o deflagratie intr-o garnitura plina cu calatori. Autoritatile trateaza incidentul drept unul terorist. Potrivit ziarului Metro, unii pasageri au suferit arsuri la fata, iar altii au fost raniti in panica si imbulzeala ce a urmat. Pe retelele sociale circula imagini cu o galeata in flacari, ce pare a fi fost transportata intr-o sacosa frigorifica. In partea de sus a galetii par sa fie fire electrice. 45 Surse din politia metropolitana au confirmat pentru Guardian ca dispozitivul a explodat doar partial13. 27 Serviciul de ambulanta londonez a transmis ca viata niciunuia dintre raniti nu este pusa in pericol. 18 Cum arata de aproape dispozitivul din galeata tinuta intr-o sacosa frigorifica de Lidl foto in articol)13. 09 Explozia dispozitivului nu a fost completa, informeaza Sky News, citand surse neidentificate.

Un pusti de 13 ani a sustras mai multe bunuri din locuinta unui consatean. Cum l-au prins politistii

Un minor dntr-o localitate galateana este cercetat pentru furt dupa ce a fortat o fereastra de la locuinta unui consatean si a sustras mai multe bunuri. Hotul a facut insa o greseala, iar oamenii legii l-au identificat rapid.

Mai multe ONG-uri cer revenirea la sistemul electoral proportional

Mai multe ONG-uri au dat citire unei declaratii miercuri, 13 septembrie, privind modificarea sistemului electoral in Moldova. in textul declaratiei semnatarii mentioneaza ca modificarea sistemului electoral a fost efectuata fara a se tine cont de principala recomandare a Comisiei de la Venetia, care a spus ca schimbarea sistemului de vot proportional pe unul mixt nu este recomandata pentru Republica Moldova.

Dupa dezvaluirile din Romania Libera, viceprimarul Sectorului 2 spune ca mai multe sute de cetateni vor schimbarea numelui parcului Tolbuhin

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a afirmat marti ca mai multe sute de cetateni sunt de acord cu propunerea sa de schimbare a numelui parcului Tolbuhin, el opinand ca este un disconfort pentru locuitori ca acesta sa aminteasca de un general comunist.

Wizz Air a introdus un nou serviciu: mai multe bilete pe acelasi nume, contra unei taxe

Compania aeriana ungara Wizz Air a introdus posibilitatea de a cumpara mai multe bilete de avion pe acelasi nume, prin plata unei taxe suplimentare, ceilalti pasageri urmand a fi inregistrati in orice moment, inaintea check-inului online.

Panica in Birmingham: Un barbat inarmat cu un cutit a incercat sa atace mai multe persoane

Politia din Birmingham a arestat vineri un barbat care a incercat sa atace mai multe persoane cu un cutit in centrul orasului britanic. Filmari aparute pe retelele sociale il arata pe barba.

Panica in Birmingham: Un barbat inarmat cu un cutit a incercat sa atace mai multe persoane (VIDEO)

Politia din Birmingham a arestat vineri un barbat care a incercat sa atace mai multe persoane cu un cutit in centrul orasului britanic, anunta Mirror. Filmari aparute pe retelele sociale.

Explozie puternica intr-un bloc. Mai multe persoane au fost evacuate

O explozie puternica a avut loc la un bloc situat pe strada Primaverii din Botosani. Mai multe persoane au fost evacuate de urgenta din imobil. Trei persoane au fost ranite in urma exploziei printre care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )