Libnet.ro
UNICEF

09:15

Eminem il face praf pe Donald Trump si se dezice de fanii care sunt de partea liderului american, intr-un nou clip de freestyle, devenit viral VIDEO

Adevărul Adevărul,
Eminem il face praf pe Donald Trump si se dezice de fanii care sunt de partea liderului american, intr-un nou clip de freestyle, devenit viral VIDEO

Rapper-ul Eminem 44 de ani) a facut o demonstratie de freestyle cu un puternic mesaj politic, in care il ataca pe Donald Trump si le cere fanilor sa aleaga intre el si presedintele american. continuă pe Adevărul

Eminem il face praf pe Donald Trump si se dezice de fanii care sunt de partea liderului american, intr-un nou clip de freestyle devenit viral VIDEO

Rapper-ul Eminem 44 de ani) a facut o demonstratie de freestyle cu un puternic mesaj politic, in care il ataca pe Donald Trump si le cere fanilor sa aleaga intre el si presedintele american.

Eminem nu s-a mai putut abtine. L-a atacat pe Donald Trump (VIDEO)

Un nou clip anti-Trump a fost lansat de un rapper foarte cunoscut. Este vorba despre Eminem. Acesta a lansat o piesa in care il critica dur pe liderul SUA. Eminem l-a descris pe Donald Trump ca fiind.

Donald Trump va face o vizita in Marea Britanie, dar nu se va intalni cu regina

Presedintele SUA, Donald Trump, va efectua o vizita in Marea Britanie la inceputul anului 2018, dar nu va avea nicio intalnire cu regina Elisabeta a II-a, afirma miercuri surse oficiale citate de publicatia Evening Standard.

Melania nu apreciaza ca prima sotie a lui Donald Trump, Ivana, s-a prezentat intr-o gluma deplasata drept Prima Doamna

Melania Trump, sotia presedintelui american Donald Trump, nu a apreciat declaratiile Ivanei Trump, prima sotie a miliardarului republican, care si-a atribuit intr-un interviu, printr-o gluma deplasata, titlul de Prima Doamna, relateaza News. ro citand AFP.

Donald Trump propune compararea testului sau IQ cu cel al lui Rex Tillerson

Presedintele american Donald Trump da asigurari ca articolele care vorbesc despre relatiile sale tensionate cu seful diplomatiei americane Rex Tillerson sunt nascociri, insa pare sa fi fost totusi afectat de unele dintre declaratiile secretarului de Stat dezvaluite de presa, scrie AFP.

Contre intre Melania si prima sotie a lui Donald Trump, Ivana. Eu sunt prima-doamna / Un zgomot egocentric

Melania Trump a avut un mesaj dur pentru prima sotie a presedintelui Statelor Unite Donald Trump, Ivana: Termina cu comentariile egocentrice.

SUA: Donald Trump inaspreste tonul in domeniul imigratiei si indeparteaza un compromis cu privire la sute de mii de Dreamers

Donald Trump nu le-a intins prea mult timp mana democratilor, in domeniul imigratiei, in contextul in care Casa Alba a prezentat o lista cu prioritati care indeparteaza perspectiva unui compromis cu privire la soarta a sute de mii de tineri imigranti clandestini, scrie News. ro.

Prima sotie a lui Donald Trump, declaratii uluitoare la adresa presedintelui american: Fara mine nu ar fi fost...

Prima sotie lui Donald Trump, Ivana, a afirmat, intr-un interviu acordat CBS, ca, daca nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astazi, potrivit news. ro. Nu ar fi fost cine este,.

Donald Trump despre Coreea de Nord: Regret, dar un singur lucru va functiona

Presedintele american Donald Trump a afirmat sambata, intr-un mesaj enigmatic postat pe Twitter, ca un singur lucru va functiona in ceea ce priveste Coreea de Nord, fara sa precizeze care este acesta, potrivit AFP.

Coreea de Nord ameninta ca va raspunde cu foc la declaratiile lui Donald Trump

Coreea de Nord va raspunde cu foc la decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a aprinde fitilul razboiului prin declaratiile beligerante si nebunesti facute la Adunarea Generala ONU, ameninta Ri Yong-Ho, ministrul nord-coreean de Externe.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )