Libnet.ro
UNICEF

14:30

TIFF-ul, la festivalul dedicat celor mai bune manifestari cinematografice din lume.

România Liberă România Liberă,
TIFF-ul, la festivalul dedicat celor mai bune manifestari cinematografice din lume.

Festivalul International de Film Transilvania TIFF) va fi prezentat la New York, in cadrul Best Fest Film Series, un eveniment organizat de centrul cultural Town Hall, care celebreaza cele mai interesante zece festivaluri de film din lume. Mai mult chiar, Best Fest Film Series debuteaza pe 3 februarie, cu o seara speciala dedicata TIFF-ului. Evenimentul de deschidere va avea loc in prezenta directorului artistic al festivalului clujean, Mihai Chirilov. Acesta va vorbi despre selectie, concept . continuă pe România Liberă

Romanca Andreea Diaconu, pe primul loc in topul celor mai bune modele din 2014

Andreea Diaconu conduce in clasamentul celor mai bune manechine de pe podiumurile internationale, in sezonul primavara/vara 2014, top realizat de postul de televiziune Fashion Tv.

Succesorii lui Warren Buffett au obtinut rezultate MAI BUNE decat miliardar

Doi manageri de investitii angajati de Warren Buffet, seful Berkshire Hathaway, in cadrul unui plan de succesiune la conducere companiei, au obtinut anul trecut randamente mai bune decat Buffet, care nu si-a.

Topul celor mai inovative companii din lume: cine sunt gigantii care domina piata cu noile tehnologii si patente lansate

Oficiul pentru Patente al SUA a inregistrat la nivelul anului trecut peste 270. 000 de brevete, in timp ce primele 50 de companii au reusit sa obtina peste 75. 000 de patente in 2013. HuffingtonPost a publicat topul celor mai inovative 10 companii.

Rudele celor mai influenti lideri chinezi si-au ascuns averile in paradisuri fiscale.

Rudele celor mai influenti lideri chinezi, printre care presedintele Xi Jinping si fostul premier Wen Jiabao, au folosit paradisuri fiscale pentru a-si ascunde o parte a averii lor, dezvaluie, miercuri, o retea de jurnalsti de investigatie, conform Mediafax. Potrivit documentelor financiare obtinute de Consortiul independent al jurnalistilor de investigatie ICIJ), cu sediul la Washington, aproape 22. 000 de clienti originari din China sau din Hong Kong au legaturi cu firme offshore din .

Romania, trasa in jos de coruptie intr-un top al celor mai atractive tari pentru afaceri

Romania ocupa locul 8 in Europa de Est si Asia Centrala intr-un top Bloomberg al celor mai atractive tari pentru afaceri, devansata de Ungaria, Cipru, Turcia, Bulgaria sau Rusia, si trasa in jos in principal de perceptia investitorilor privind coruptia.

TOP cei mai fericiti elevi si cele mai bune scoli din lume. Pe ce loc se afla Romania

Cei mai fericiti elevi sunt elevii din Singapore. Tot acolo sunt si cele mai bune scoli. Asa arata un clasament international facut in 65 de state. La coada clasamentului, se afla elevii sud coreeni.

Vieti apuse in Apuseni. Motii au sisteme de detectie mai bune. Rusii sunt de vina?!

Copilul cu multe moase ramane cu buricul netaiat. Este proverbul ce s-ar putea aplica si tragediei aviatice din Apuseni. Institutii diverse sunt intrebate si acuzate, mai mult sau mai putin justificat, dar poate se va gasi cineva sa multumeasca pilotului si motilor. Fara ei poate ca nu ar fi scapat ceilalti 5 pasageri si poate ca nici eu nu va mai scriam, dupa ce, tot in Apuseni, am ramas blocat prin paduri.

Cele mai bune si cele mai proaste sisteme de invatamant din lume.

Romania se afla pe un prea putin onorant loc 6 intr-un clasament al tarilor cu cele mai slabe rezultate scolare ale elevilor si cu cei mai nefericiti elevi, potrivit unui studiu comparativ realizat de buzzfeed. com. Comparatia se bazeaza pe un studiu efectuat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica in 65 de tari. Gradul de fericire al elevilor este un indice care rezulta din gradul de acord sau dezacord cu afirmatia ma simt fericit la scoala. Scorurile la teste combina .

Acestea sunt FILMELE ANULUI. Sindicatul producatorilor americani a desemnat cele mai bune lungmetraje din 2013

Lungmetrajele Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity, de Alfonso Cuaron, si 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave, de Steve McQueen, au castigat, la egalitate, trofeul pentru cel mai bun film la gala premiilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )