Libnet.ro
UNICEF

12:15

Anuntul lui Mircea Badea despre in gura presei, de la Antena 3: Emisiunea pe care o stiati nu mai exista de astazi

Adevărul Adevărul,
Anuntul lui Mircea Badea despre in gura presei, de la Antena 3: Emisiunea pe care o stiati nu mai exista de astazi

Prezentatorul emisiunii in gura presei Mircea Badea 45 de ani) a anuntat, prin intermediul unui text publicat pe contul sau de Facebook, ca vor avea loc schimbari in ceea ce priveste productia Antena 3. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, anunt despre emisiunea in Gura Presei de pe Antena 3: Nu mai exista!

Mircea Badea a facut un anunt de ultima ora despre emisiunea pe care o prezinta, la Antena 3. Realizatorul show-ului in Gura Presei si-a socat fanii, dupa ce a facut dezvaluirea chiar pe contul sau de Facebook. Vestea a fost una cu totul neasteptata si venit in seara de marti, iar momentul coincide si cu .

CUTREMUR la Antena 3! Mircea BADEA a facut ANUNTUL: RENUNTA la emisiune! Cine il va inlocui

Mircea Badea a anuntat, marti seara, ca va renunta la emisiunea pe care o realiza de 15 ani la Antena 3, in gura presei.

Mircea Badea, anunt-soc pentru fanii in gura presei: Emisiunea pe care o stiati nu mai exista de astazi

Mircea Badea a anuntat pe pagina lui de Facebook ca formatul emisiunii in gura presei, pe care o prezenta pana acum la Antena 3, nu va mai exista incepand din aceasta seara, ci se va transforma intr-o.

Mircea Badea, val de ironii si mistouri, dupa victoria lui Klaus Iohannis. Si-a varsat nervii pe colegii jurnalisti

Mircea Badea a fost foarte ocupat in ziua alegerilor prezidentiale. A aparut la Antena 3, unde a comentat prezenta la vot si alte evenimente importante ale zilei, dar a fost activ si pe Facebook, unde a postat mai multe mesaje. Rezultatul alegerilor pare sa-l fi enervat foarte tare. A lansat valuri de ironii si mistouri, .

Mircea Badea, dupa ce a votat la prezidentiale: Am fost foarte surprins....

Mircea Badea a declarat, duminica,intr-o interventie la Antena 3 ca, ca a avut o surpriza dupa ce a votat la turul al doilea de prezidentiale. Am fost foarte surprins sa nu-l gasesc pe.

Mircea Badea, anunt neasteptat: Nici nu stiu daca ma lasa sa votez! Nu as fi ratat votul asta nici daca ar fi trebuit sa ma duc descult, pe jos, pana la Satu Mare!

Mircea Badea a declarat, intr-o interventie la Antena 3 ca, ca nu ar fi ratat votul la prezidentialele de astazi nici daca ar fi trebuit sa ma duc descult, pe jos, pana la Satu Mare. imbracat cu.

Mircea Badea, un nou atac la diaspora. De ce dispretuieste votul romanilor din strainatate

Votul din mai multe sectii de votare din strainatate s-a incheiat deja. Romanii din Diaspora au votat in cel de-al doilea tur de scrutin pe mai multe zile, incepand de vineri si pana astazi. Mircea Badea avut o reactie acida la adresa romanilor care au votat in strainatate. UPDATE 2:22 Mircea Badea a intervenit .

Mircea Badea, mesaj pentru Diaspora dupa rezultatul alegerilor prezidentiale: E o dovada de coerenta si de consecventa a mesajului

Mircea Badea a transmis un mesaj catre romanii din diaspora, dupa ce Klaus Iohannis a castigat inca un mandat de presedinte al Romaniei. PSD e pa, da? Nu mai e PSD nici la Guvern, Dragnea e la puscarie,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Badea, reactie surprinzatoare dupa votul din Diaspora: Ce misto...sa imi influenteze mie viata!

Dupa ce in mai multe sectii de votare din Diaspora s-a incheiat turul II, Mircea Badea a avut o reactie acida la adresa votantilor din afara tarii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )