Libnet.ro
UNICEF

19:00

HBO Romania i-a cerut lui Alexandru Cumpanasu sa scoata de pe Facebook o fotografie folosita fara permisiune

Adevărul Adevărul,
HBO Romania i-a cerut lui Alexandru Cumpanasu sa scoata de pe Facebook o fotografie folosita fara permisiune

HBO Romania i-a solicitat lui Alexandru Cumpanasu sa inlature de pe contul personal de Facebook o imagine protejata de drepturi de autor pe care a folosit-o pentru a ilustra un text in care sustine ca mafia conduce statul roman. continuă pe Adevărul

INCA O PIERDERE Alexandru Cumpanasu vrea sa ajunga presedinte, ca sa conduca Romania

Pe urmele nepoatei rapite, batute, violate si eventual, ucise, Alexandru Cumpanasu si-a gasit cararea spre Cotroceni, la mijlocul saptami-nii trecute, cind a afisat, pe pagina sa de Facebook, ca anuntul intentiei lui sa candideze la prezidentiale i-a fost vizualizat de 800 de mii de oameni, ceea ce, dupa cum sustine, i-a bagat in sperieti pe TOTI.

Alexandru Cumpanasu nu are nicio poza cu Alexandra Macesanu. Adriana Bahmuteanu, un nou sir de acuzatii

Anuntul lui Alexandru Cumpanasu catre natiune privind candidatura la Presedintia Romaniei a declansat un val de reactii in spatiul public. Majoritatea il acuzau ca si-a facut imagine pe seama nepoatei sale, Alexandra Macesanu, lucru care a dus la multe intrebari si detalii de luat in seamna. Adriana Bahmuteanu vine si ea cu un nou sir .

Prezidentiabilul Alexandru Cumpanasu face afaceri cu o companie de stat condusa de nepoata fostului sef al SRI Radu Timofte - Profit.ro

Alexandru Cumpanasu, care a anuntat recent ca vrea sa candideze la presedintie si se afla de ceva timp intr-o intensa ofensiva mediatica, are in prezent calitatea de actionar in doua societati comerciale. Una dintre ele, la care Cumpanasu este asociat unic si administrator, face afaceri si cu o companie de stat condusa de nepoata unui fost sef al Serviciului Roman de Informatii SRI), scrie Profit. ro.

Consortiul Universitaria anunta retragerea din Coalitia condusa de Alexandru Cumpanasu

Consortiul Universitaria, care reuneste cele mai mari cinci universitati din tara, anunta luni, intr-un comunicat, retragerea din Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR), condusa de Alexandru Cumpanasu. Decizia vine dupa ce Cumpanasu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale.

Traian Basescu, atac dur la Alexandru Cumpanasu: Nu cred ca ii cumpara ghetute Alexandrei

Traian Basescu este de parere ca Alexandru Cumpanasu nu are sanse sa ajunga in turul doi la alegerile prezidentiale, intrucat multe persoane cred ca acesta s-a folosit de cazul de la Caracal pentru a beneficia de sustinere la candidatura. Fostul presedinte al Romaniei precizeaza ca unchiul Alexandrei Macesanu ar putea primi totusi voturi din partea .

Cine este Simona, sotia lui Alexandru Cumpanasu. De ce nume importante din politica este legat trecutul ei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Maceasanu, victima Caracal, este un nume des pronuntat in ultima vreme. Cum s-a aratat razboinic in cazul din Olt, acum sperand sa devina si presedinte, a venit momentul rascolirii trecutului sau. Cine este Simona, sotia lui? De ce nume importante din politica este legata istoria sa? Cine este Simona, sotia lui .

Alexandru Cumpanasu, dupa ce ADN-ul Alexandrei a fost descoperit in oasele din butoi: Este aberant daca se insista pe omor. Sper sa se constate ca DIICOT are si piste de trafic de persoane (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, al carei ADN a fost declarat luni ca fiind identic cu cel descoperit in oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca, spera ca DIICOT sa aiba si piste de trafic de.

EXCLUSIV ONLINE De ce l-a reclamat pe Alexandru Cumpanasu la Politie bona filipineza. O intamplare povestita pentru B1.RO de jurnalistul Cristian Sabbagh

EXCLUSIV ONLINE Dupa ce Alexandru Cumpanasu si-a anuntat intentia de a candida la presedintia Romaniei, incep sa apara o serie de informatii mai putin cunoscute din trecutul acestuia. Una dintre acestea.

Traian Basescu, despre candidatura lui Alexandru Cumpanasu: Nu-i dau sanse pentru ca multi vor pune zbaterea lui legata de drama Alexandrei pe seama intentiei de a candida

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede ca Alexandru Cumpanasu are sanse foarte mari in alegerile prezidentiale. Asta pentru ca, este de parere europarlamentarul PMP, toate actiunile lui legate de cazul.

Alexandru Cumpanasu sustine ca George Maior i-a spus sa nu cadideze la prezidentiale: Am ramas socat

Alexandru Cumpanasu a dezvaluit, la cateva zile dupa ce a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, ca a fost contactat de fostul sef al SRI George Maior, actual ambasador al Romaniei in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )