Libnet.ro
UNICEF

01:05

Disputa aprinsa la Vocea Romaniei. Chirila, catre Brenciu: Tu traiesti din cover-uri, nu din muzica originala!

Adevărul Adevărul,
Disputa aprinsa la Vocea Romaniei. Chirila, catre Brenciu: Tu traiesti din cover-uri, nu din muzica originala!

Tudor Chirila si Horia Brenciu au avut o disputa aprinsa in a doua editie Vocea Romaniei privind piesele originale si cover-urile din repertoriul cantaretilor. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei, 13 septembrie 2019, PRO TV. Horia Brenciu si Tudor Chirila isi aduc acuzatii grave

Editia de la Vocea Romaniei din 13 septembrie a adus un nou conflict intre Tudor Chirila si Horia Brenciu. Nici nu a inceput bine noul sezon ca cei doi artisti deja isi scot peri albi unul altuia din cauza parerilor diferite. De data aceasta, pare a fi un conflict care se arunca putin cam mult .

Au fost LA UN PAS DE BATAIE! VORBE GRELE intre Tudor Chirila si Horia Brenciu, la Vocea Romaniei!

Tudor Chirila se pare ca are o placere de a-i provoca pe colegii de juriul de la Vocea Romaniei. Dupa intepaturile adresate catre Marius Moga si Loredana, acum a venit randul lui Horia Brenciu de a.

Cine e si cum arata sotia lui Horia Brenciu. Cum a reactionat antrenorul de la Vocea Romaniei cand cineva i-a zis ca Alice e batrana

Toata lumea il stie pe expansivul antrenor de la Vocea Romaniei. Pe cat de carismatic, vioi si transparent prin prisma actiunilor sale pe TV, pe atat de sec in ceea ce priveste orice detaliu despre viata sa personala. Cum arata sotia lui Brenciu? O fana a facut-o batrana pe Alice pe retelele de socializare. Reactia .

Vocea Romaniei, 13 septembrie 2019. Irina Rimes a spus ce le face Smiley concurentelor: Am vorbit cu ele!

Al doilea dialog veninos la Vocea Romaniei in editia de azi, 13 septembrie. Irina Rimes a tras cu dintii de concurenta la care s-a intors si Smiley si a apelat la orice pentru a i-o sufla artistului de sub ochi. Cu toate ca il avea si pe Brenciu intors cu fata spre concurenta, pare ca .

VIDEO Concurentul care a surprins pe toata lumea la Vocea Romaniei cu o interpretare inedita: cum au reactionat antrenorii cand si-au intors scaunele

Vineri seara, Alessandro Danescu, in varsta de 23 de ani, i-a impresionat pe toti cu vocea sa unica si a intors toate cele patru scaune in show-ul Vocea Romaniei, de la Pro TV.

Ce a ajuns sa faca astazi Stefan Stan, castigatorul primului sezon Vocea Romaniei

Stefan Alexandru Stan s-a nascut in Bucuresti. Desi mama sa a cantat in tinerete, iar Stefan Stan isi dorea sa devina cantaret, acesta nu a avut parte de sprijinul niciunuia dintre parinti in ceea ce privea urmarea unei cariere in muzica. Cu ce se ocupa astazi Stefan Stan, castigatorul primului sezon Vocea Romaniei Au sute .

Moment de exceptie la Vocea Romaniei oferit de o cantareata de jazz: Ai cantat perfect! VIDEO

O cantareata de jazz a oferit un moment exceptional in a doua editie de auditii de la Vocea Romaniei 2019, reusind sa-i emotioneze pe toti cei patru membri ai juriului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )