Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Ponta, Udrea si Iohannis mint la fel in cea mai noua parodie electorala marca Distractis

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ponta, Udrea si Iohannis mint la fel in cea mai noua parodie electorala marca Distractis

Cu doua saptamani inainte de Alegerile prezidentiale 2014, grupul Distractis a lansat parodia electorala Mintim la fel cover sub acoperire), in care protagonisti sunt unii dintre candidatii din acest an. continuă pe Adevărul

iPad Air 2, cea mai subtire tableta din istorie, a fost lansata

IPad Air 2 a fost lansat oficial pe 16 octombrie. Tableta este cea mai buna din portofoliul Apple si, probabil, cea mai buna tableta de pe piata la ora actuala. iPad Air 2 este cu 0,8 mm mai subtire fata de iPhone 6. Designul este la fel ca cel al tabletei de anul trecut, dar iPad Air este cea mai subtire tableta din lume, avand o grosime de 6,1 mm. Procesorul este unul de tip A8x, cu arhitectura de 64 [].

Radu Tudor: Disparitia lui Dorin Cocos, cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu

Disparitia lui Dorin Cocos din Romania reprezinta cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu, considera jurnalistul Radu Tudor, care a facut aceasta afirmatie in cadrul emisiunii La ordinea.

Romania a inregistrat a patra cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE

Romania a inregistrat a patra cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 25,5%, in primele noua luni din acest an. in acelasi timp, Dacia a avut cel de-al treilea important avans.

Cea mai mare fabrica de caramizi refractare din Europa de Est a ajuns o gramada de moloz. Falimentul Resial Alba Iulia

Cea mai importanta fabrica de caramizi refractare din tara si una dintre cele mai mari din Europa inainte de anii `90, Resial, fosta Refractara din Alba Iulia este pusa la pamant si vanduta pe bucati. Lichidatorul judiciar cauta investitori interesati sa preia terenul de aproximativ 17 hectare, liber de constructii, dar si statia de betoane si sediul administrativ.

Cat costa cea mai ieftina tableta 3G cu Android?

Cei de la Engadget au facut un efort in a gasi in China cea mai ieftina tableta cu 3G. Mai jos vedeti care este rezultatul. Dupa lungi cercetari pe marginea scopului nobil de a gasi cea mai ieftina tableta cu suport pentru SIM si conectivitatea 3G in China, cei de la Engadget au descoperit mai multe alternative construite in jurul aceluiasi SoC. Pe langa producatori precum Mediatek sau Qualcomm, va trebui sa aveti de acum inainte in vedere o companie [].

Toamna se numara inovatiile. Apple a lansat cea mai SUBTIRE tableta din lume. Iata cum arata

Toamna se numara inovatiile la Apple! Aseara, producatorul american a lansat cea mai subtire tableta din lume, iPad Air 2, dar si ecranul cu cea mai mare rezolutie din lume, de 5K, ce are cu 67 la suta mai.

FOTO iPad Air 2 este cea mai subtire tableta din lume

Apple a lansat in aceasta seara iPad Air 2, cea mai buna tableta din istoria companiei americane. Este o incercare de a ramane lider pe aceasta piata.

CNN o compara pe Larisa Iordache cu cea mai buna gimnasta a lumii all-time

Cea mai buna gimnasta romanca a momentului, Larisa Iordache a fost protagonista unui reportaj realizat de celebra televiziune CNN.

webPR: Chapter 4 Romania, agentia cu cea mai rapida ascensiune in industria de PR

Chapter 4 Romania este agentia de PR cu cea mai rapida ascensiune din Romania, conform studiului care evalueaza performanta in industria de PR realizat de revista BIZ si Unlock Market Research. Studiul a pus in balanta informatii despre performanta financiara si indicatorii de imagine a 36 de agentii din piata locala de profil.

Romania a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE in luna septembrie

Romania a fost, in luna septembrie 2014, tara cu cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana 1,8%), in conditiile in care in UE rata anuala a inflatiei in luna septembrie a fost de 0,4% iar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )