Libnet.ro
UNICEF

18:45

Din dragoste pentru Meghan Markle, printul Harry nu mai participa la vanatoarea traditionala de Craciun

Hotnews Hotnews,
 Din dragoste pentru Meghan Markle, printul Harry nu mai participa la vanatoarea traditionala de Craciun

Foarte indragostiti, printul Harry si frumoasa sa logodnica, Meghan Markle, sunt acum inseparabili. Si, din dragoste pentru actrita, fiul lui Lady Diana a refuzat sa participe la vanatoarea traditionala de Craciun, relateaza site-ul gala. fr, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Printul Harry a renuntat la o traditie de Craciun, din dragoste pentruMeghan Markle

Foarte indragostiti, printul Harry si frumoasa sa logodnica, Meghan Markle, sunt acum inseparabili. Si, din dragoste pentru actrita, fiul lui Lady Diana a refuzat sa participe la vanatoarea.

Meghan Markle revolutioneaza CASA REGALA! Printul Harry incalca o TRADITIE DE FAMILIE, din dragoste pentru logodnica sa. Acesta nu va

Printul Harry nu va participa la vanatoarea traditionala de Craciun, din dragoste pentru logodnica sa, Meghan Markle, care este o aparatoarea ferventa a cauzei animalelor. Printul Harry, in.

FOTO Printul Harry si Meghan Markle au participat, alaturi de familia regala britanica, la slujba de Craciun in Sandringham

Familia regala britanica se afla luni la Sandringham, proprietatea reginei aflata la 160 de kilometri nord de Londra, unde a participat la slujba de Craciun, la care au luat parte si printul Harry si Meghan Markle, proaspat logoditi.

Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle in ziua de Craciun

Familia regala britanica se afla luni la Sandringham, proprietatea reginei aflata la 160 de kilometri nord de Londra, unde a participat la slujba de Craciun, la care au luat parte si printul Harry si Meghan.

Nelly Miricioiu: Romania are nevoie de oameni cu dragoste pentru cultura!

Este una dintre cele mai apreciate voci ale Romaniei. A cucerit cele mai importate scene ale lumii: Royal Opera House din Londra, Teatro alla Scala din Milano, Scottish Opera in Glasgow sau Opera.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )