Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Craciun este castigatorul Ferma 2019: cel mai iubit concurent l-a invins pe cel mai puternic, Morosanu VIDEO

Adevărul Adevărul,
Marius Craciun este castigatorul Ferma 2019: cel mai iubit concurent l-a invins pe cel mai puternic, Morosanu VIDEO

Marius Craciun este marele castigator al show-ului Ferma, dupa ce sportivul a reusit sa-l invinga in duel pe luptatorul K1 Catalin Morosanu, dupa trei probe, in editia de joi seara, 23 mai. continuă pe Adevărul

FINAL INCREDIBIL: El este CASTIGATORUL FERMA 2019! (FOTO)

Marius Craciun este marele castigator al show-ului FERMA 2019. in finala de la Ferma- Un nou inceput au ajuns Marius Craciun si Catalin Morosanu, insa in urma acestei cofruntari, mai puternic s-a.

Cine este castigatorul Eurovision 2019

Duncan Laurence a castigat Eurovision 2019. Reprezentantul Olandei a primit cele mai multe voturi cumulate de la juriile de specialitate si de la public. Iata cine este solistul care a impresionat cu piesa lui, Arcade.

Povestea trista a lui Marius Craciun, castigatorul Ferma 2019: Adevarul e ca de cele mai multe ori as fi facut ceva pentru mine, dar am ales sa fac pentru familie

Sportivul Marius Craciun, in varsta de 23 de ani, a fost desemnat castigatorul reality show-ului Ferma 2019. Tanarul, care are o poveste de viata trista, a marturisit ca va folosi premiul in bani pentru a-si ajuta familia.

Eroul Zilei. Marius Cocean, singurul roman declarat cel mai bun la kickboxing in sapte tari europene

Singurul roman declarat cel mai bun la kickboxing in sapte tari europene ii pregateste pe cei mici sa devina la randul lor campioni. Marius Cocean, medaliat la Campionatul Mondial de kickboxing.

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa schimbam mentalitati. Este lucrul cel mai greu de facut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca schimbarea mentalitatilor din sistemul medical este cel mai greu de facut, acest fapt observandu-l si dupa vizitele inopinate pe care le-a.

Cel mai mare cimitir din Europa se afla in Moldova. Cum arata - FOTO

Republica Moldova este o tara frumoasa asemeni unui diamant neslefuit. Chiar daca nu este o atractie pentru turisti, putini sunt cei care stiu ca in Chisinau exista cel mai mare cimitir din Europa. Cu o.

Kylian Mbappe, desemnat cel mai bun jucator din campionatul Frantei in sezonul 2018-2019

Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a fost desemnat duminica cel mai bun jucator din campionatul de fotbal al Frantei in sezonul 2018-2019, succedandu-i in palmares coechipierului sau Neymar, informeaza AFP.

A fost cel mai tanar angajat al Facebook, dar acum face jocuri la Google

Un copil-minune al IT-ului, Michael Sayman avea doar 17 ani cand a fost angajat la Facebook, in anul 2014, devenind cel mai tanar angajat al retelei de socializare, dar acum lucreaza la Google, unde tocmai a creat un nou joc social, cu emoji.

Oferta DIGI RCS RDS: care e cel mai ieftin abonament de televiziune prin cablu

Oferta DIGI RCS RDS pentru televiziunea prin cablu include abonamente care pornesc de la 17 lei si ajung la 26 de lei. in functie de pret, numarul de canale pe care le puteti urmari variaza intre 25 si 70. Daca optezi pentru abonamentul analogic de televiziune prin cablu de la DIGI RCS RDS, [] .

Efecte nebanuite ale Brexit. Romania ar putea deveni cel mai mare producator de gaze naturale din UE

Romania va deveni cel mai mare producator din gaze din Uniunea Europeana, daca Marea Britanie va parasi spatiul comunitar, a anuntat marti ministrul Energiei Anton Anton. Am constatat cu placere, poate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )