Libnet.ro
UNICEF

21:15

Twin Peaks revine in 2016: David Lynch elucideaza misterele dupa 25 de ani de la anularea serialului

Adevărul Adevărul,
Twin Peaks revine in 2016: David Lynch elucideaza misterele dupa 25 de ani de la anularea serialului

Twin Peaks, unul dintre cele mai de succes seriale de la inceputul anilor 90, revine pe micile ecrane cu o miniserie de noua episoade, care aniverseaza 25 de ani de la anularea productiei. Noul sezon, regizat de David Lynch si scris Mark Frost, creatorii originali ai serialului, va avea premiera, in Statele Unite, in 2016, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Va era dor de Agentul Cooper si de Laura Palmer? Serialul Twin Peakes revine la tv in anul 2016!

Dupa ce seriale precum Dallas sau Beverly Hills au beneficiat de reususcitari mai mult mai mai putin de succes, iata ca un alt serial cult va reveni pe micul ecran cu un nou sezon. David Lynch, celebrul creator al serialului Twin Peaks a confirmat faptul ca serialul va reveni cu inca un sezon, limitat la noua episoade, in anul 2016.

Serialul Twin Peaks va reveni in 2016 cu 9 episoade noi

Serialul TV Twin Peaks va reveni pe micile ecrane in 2016, cu o continuare de noua episoade, care vor fi difuzate in Statele Unite de postul TV Showtime, informeaza CNN. Lumea misterioasa si speciala din Twin.

Serialul Twin Peaks va reveni pe micile ecrane

Serialul Twin Peaks va reveni pe micile ecrane in 2016, cu o continuare de noua episoade regizate de David Lynch si scrise de acesta impreuna cu Mark Frost, informeaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )