Libnet.ro
UNICEF

07:30

Jim Carrey, aspru criticat pentru prestatia din ultimul sau film: Cel mai prost rol din cariera VIDEO

Adevărul Adevărul,
Jim Carrey, aspru criticat pentru prestatia din ultimul sau film: Cel mai prost rol din cariera VIDEO

Cunoscutul actor Jim Carrey 56 de ani) a fost criticat pentru interpretarea din cel mai nou film al sau, thrillerul Dark Crimes, care a avut premiera luna aceasta in Statele Unite. continuă pe Adevărul

Critici dure pentru Jim Carrey dupa rolul din ultimul sau film. Cel mai prost din cariera

Jim Carrey a fost aspru criticat pentru rolul pe care l-a jucat in filmul Dark Crimes, care a avut premiera in acesta luna in SUA. Desi pana acum actorul de comedie s-a bucurat numai de laude, se.

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, care a intoxicat sute de clienti

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, cu Salmonella, in care sute persoane au suferit toxiinfectii alimentar. Astfel, in cursul saptamanii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare.

Telekom Romania, amendata cu peste un milion de lei pentru incidentul din martie

ANCOM a sanctionat Telekom Romania Mobile Communications cu doua amenzi in cuantum de 1. 000 de lei pentru nerespectarea obligatiei prevazute in Licenta de utilizare a frecventelor radio detinuta de a se.

Concurenta neloiala - bomba atomica cu efect intarziat pentru fermierii din Romania

Daniel Buda: in lipsa unei combateri eficiente a concurentei neloiale, riscam sa ajungem o imensa piata de desfacere pentru alimentele produse in alte state * Buda: Doar 2% dintre fermierii de la noi din tara exploateaza 50% din suprafata tarii, iar restul de 98% exploateaza cealalta jumatate Lanturile de supermarketuri practica o concurenta neloiala fata de fermierii din tara noastra, aceasta fiind una dintre cele mai stringente probleme ale agricultorilor nostri, subliniaza europarlamentarul Daniel Buda.

CM 2018: Lotul Spaniei pentru competitia din Rusia - Alvaro Morata si Sergi Roberto, n afara listei

Selectionerul Julen Lopetegui a anuntat numele celor 23 de jucatori pe care se va baza la Campionatul Mondial din Rusia 14 iunie - 15 iulie). Din lotul Spaniei, considerata una din favorite la cucerirea trofeului, lipsesc jucatori importanti precum Alvaro Morata, Sergi Roberto, Vitolo sau Marcos Alonso.

Vesti proaste pentru bucurestenii din vestul Capitalei! Ce se intampla cu circulatia tramvaiului 41

Linia tramvaiului 41 va fi deviata, cel mai probabil in aceasta vara, pentru constructia pasajului de la Ciurel, care va traversa Soseaua Virtutii. De asemenea, circulatia va fi oprita pentru doua weekenduri,.

Zi trista pentru romani: Din pacate este vorba de celebrul artist...

Artistul David Garrett a amanat concertele din Bucuresti, din cauza problemelor de sanatate. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )