Libnet.ro
UNICEF

17:16

Mihai Bendeac si Vlad Dragulin, din culisele caravanei X Factor: S-au salvat catei, eu m-am indragostit, s-a plans, s-a ras, s-a tipat

Adevărul Adevărul,
Mihai Bendeac si Vlad Dragulin, din culisele caravanei X Factor: S-au salvat catei, eu m-am indragostit, s-a plans, s-a ras, s-a tipat

Cel de-al optulea sezon X Factor va avea premiera la Antena 1, duminica, 26 august, de la ora 20. Mihai Bendeac si Vlad Dragulin s-au alaturat echipei si vor cauta factorul X alaturi de Delia, Carlas Dreams, Horia Brenciu si Stefan Banica. continuă pe Adevărul

Veste SOC primita de actorul Mihai Bendeac: Avocatul a CONFIRMAT TOTUL...

In ultimul sezon al emisiunii X Factor, actorul Mihai Bendeac a jucat rolul de avocat al concurentilor. Mihai Bendeac si Vlad Dragulin s-au alaturat echipei pentru a cauta factorul X alaturi de.

BOMBA in lumea mondena: Primele imagini cu ADEVARATA IUBITA a actorului Mihai Bendeac! Fanii sunt in stare de soc...

Mihai Bendeac si Roxana Vancea au fost surprinsi, de curand, in ipostaze intime. Cei doi au participat la un eveniment, iar umoristul Vlad Grigorescu a filmat cateva scene care s-au petrecut in culise, unde Mihai.

Iulia Albu, CRITICI DURE la adresa selfie-urilor din lift ale lui Mihai Bendeac. Ipostaza cvasipitiponcistica (FOTO)

Fashion editor-ul Iulia Albu a criticat selfie-urile facute in lift ale actorului Mihai Bendeac, catalogandu-le ca o ipostaza cvasipitiponcistica. Mihai Bendeac Jurnalulunuiburlac, dragul de el, a.

Bomba mondena a explodat: Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia, oficial impreuna! Cei doi au confirmat relatia! (FOTO)

Mihai Bendeac a avut o descriere mai putin obisnuita la o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia. Astfel, imaginatia fanilor a fost starnita. Pe langa talentul Dumnezeiesc al.

Iulia Albu sare la BEREGATA lui Mihai Bendeac: INCREDIBIL ce a putut sa-i spuna! Tuturor le-a pierit piuitul

Iulia Albu a comentat la celebra ei rubrica Martea Neagra cateva vedete masculine cu mare impact la public. De privirea ei vigilenta nu au scapat nici selfie-urile lui Mihai Bendeac. Chiar daca Iulia a declarat.

SCANDAL URIAS in care a fost implicat Mihai Bendeac! Esti un DOBITOC! Ce DECIZIE a luat Antena 1

Mihai Bendeac a avut o reactie transanta dupa ce Bogdan Zolteanu, concurent la iUMOR, l-a acuzat ca isi face meseria doar pentru bani. Ai fost de patru ori si doar o singura data a fost bine pentru ca.

Din culisele cinematografiei.Cum a denuntat Mircea Daneliuc nepotismele din cinematografia socialista: Coruptie, impostura, sarlatanism si afacerism

Un memoriu adresat de un grup de regizori lui Ilie Radulescu, secretar al Comitetului Central al Partidului Comunist Roman, pe care Securitatea i l-a atribuit imediat lui Mircea Daneliuc care nu l-a negat niciodata, de altfel), infiera impostura, sarlatanismul, afacerismul, coruptia, si spiritul de capatuiala ce domina productia de filme din Republica Socialista Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )