Libnet.ro
UNICEF

17:46

VIDEO Scandal la Nasul TV transmis live pe Facebook: Radu Moraru a trecut de politisti, s-a incuiat in platou si a intrat in direct

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scandal la Nasul TV transmis live pe Facebook: Radu Moraru a trecut de politisti, s-a incuiat in platou si a intrat in direct

Radu Moraru si cativa apropiati au intrat cu forta in sediul Nasul TV dupa ce mai multi politisti au incercat sa-i impiedice si au chemat intariri, intregul moment fiind transmis pe Facebook. in cele din urma, realizatorul s-a incuiat in studiou si a intrat in direct. Recent, Nasul a obtinut o prima victorie in instanta, care a decis suspendarea deciziei prin care a fost destituit din toate functiile detinute la postul pe care l-a infiintat. continuă pe Adevărul

Scandal la Nasul TV transmis live pe Facebook: Radu Moraru a trecut de politisti, s-a incuiat in platou si a intrat in direct VIDEO

Radu Moraru si cativa apropiati au intrat cu forta in sediul Nasul TV dupa ce mai multi politisti au incercat sa-i impiedice si au chemat intariri, intregul moment fiind transmis pe Facebook. in cele din urma, realizatorul s-a incuiat in studiou si a intrat in direct. Recent, Nasul a obtinut o prima victorie in instanta, care a decis suspendarea deciziei prin care a fost destituit din toate functiile detinute la postul pe care l-a infiintat.

Scandal cu zeci de politisti la Nasul TV: Radu Moraru acuza firma de paza de violente (VIDEO)

Scandal de proportii in aceasta dupa amiaza la nasul TV. Echipa lui Radu Moraru a incercat sa intre in sediu, sustinand ca a reziliat contractul firmei de paza. in urma unor.

Un tanar din Braila a murit intr-un accident provocat de un prieten beat. in ultimele clipe din viata, transmise live pe Facebook, l-a rugat pe sofer sa reduca

Accidentul s-a petrecut pe unul dintre marile bulevarde din Braila, iar vinovat de tragedie este soferul masinii in care se afla tanarul care a decedat. Emilian Cotoi avea 28 de ani, iar inainte sa moara a transmis pe Facebook un live din masina si si-a apostrofat prietenul sa reduca viteza.

Un tanar din Braila a murit intr-un accident dupa ce si-a transmis live pe Facebook ultimele minute din viata

Accidentul s-a petrecut pe unul dintre marile bulevarde ale orasului, iar vinovat de tragedie este soferul masinii in care se afla tanarul care a decedat. Emilian Cotoi avea 28 de ani iar inainte sa moara si-a apostrofat prietenul sa reduca viteza.

Radu Moraru: Nasul TV a vrut sa imi fie furat si inchis de o grupare cu miros de Doi si-un sfert (VIDEO)

Radu Moraru a povestit in emisiunea Dosar de Politician scandalul de la televiziunea Nasul TV, pornit dupa ce actionarul minoritar a reusit sa preia postul pentru cateva saptamani. Du.

Radu Moraru, dezvaluiri despre statul paralel. Cum i-au promis Oprea si Maior ca il fac general (VIDEO)

Invitatul in emisiunea Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, Nasul Radu Moraru a povestit un episod in care a avut de-a face de-a lungul carierei sale cu cele mai.

il mai stiti pe Radu Moraru? Prezentatorul este de nerecunoscut (FOTO)

Il mai stiti pe Radu Moraru? Problemele se tin lant de prezentator, care a fost dat din toate functiile detinute la Nasul TV, dar si la firma Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA.

Si-a transmis live pe Facebook ultimele minute din viata.Un tanar din Braila a avut parte de un sfarsit tragic

Un tanar de 28 de ani, din Braila, a murit intr-un accident rutier provocat de prietenul lui, care s-a urcat beat la volan. Cu putin timp inainte de accident, victimaa facut un LIVE pe Fa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )