Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cand incepe noul sezon iUmor: show-ul are o noua zi de difuzare

Adevărul Adevărul,
Cand incepe noul sezon iUmor: show-ul are o noua zi de difuzare

Antena 1 a dezvaluit ca al optulea sezon al show-ului iUmor va reveni pe micile ecrane pe 22 februarie si va avea, astfel, o noua zi de difuzare. continuă pe Adevărul

Serban Huidu revine la Cronica Carcotasilor. Cand incepe emisiunea de la Prima TV

Serban Huidu va marca o revenire pe micul ecran, odata cu debutul celui mai nou sezon din Cronica Carcotasilor. Emisiunea de divertisment marcheaza doua decenii de existenta, iar la pupitrul prezentatorilor se vor regasi si alte vedete Prima TV. Editia aniversara din acest an il va readuce pe realizatorul TV si de radio in lumina .

PRO TV si Antena 1 joaca dur, in noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele doua posturi, in lupta pentru audienta

Cele doua posturi de televiziune concurente au pregatit noutati pentru telespectatori, odata cu apropierea primaverii. PRO TV si Antena 1 joaca dur si in noul sezon, dupa ce au semnat cu vedete pe care romanii nu se asteaptau sa le vada inapoi pe micul ecran atat de curand. Show-urile care au debutat deja inca primele .

Cand incepe sezonul 3 din Vlad. Serialul Pro TV, difuzat la cea mai urmarita televiziune din Bulgaria

Reprezentantii postului Pro TV au anuntat ca cel de-al treilea sezon al serialului Vlad va incepe in curand, iar productia devine internationala, urmand sa fie difuzata la bTV, cea mai urmarita televiziune din Bulgaria.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )