Libnet.ro
UNICEF

16:00

CRBL si Oase, primele declaratii dupa ce au castigat Asia Express. Cantaretul a dezvaluit de ce a refuzat sa participe alaturi de sotie VIDEO

Adevărul Adevărul,
CRBL si Oase, primele declaratii dupa ce au castigat Asia Express. Cantaretul a dezvaluit de ce a refuzat sa participe alaturi de sotie VIDEO

Castigatorii celui de-al doilea sezon Asia Express , cantaretul CRBL si dansatorul Oase, au povestit ce a insemnat pentru ei experienta din cadrul show-ului, dupa ce au devenit invingatori si au obtinut premiul in valoare de 30. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Cine este Oase, alaturi de care CRBL a castigat Asia Express: topul celor mai tari momente cu ei din show VIDEO

CRBL si Oase sunt castigatorii Asia Express Drumul Elefantului, iar daca pe primul este cunoscut publicului larg, prietenul lui a aparut de nicaieri, insa a cucerit telespectatorii, fiind unul dintre cei mai apreciati concurenti din sezonul 2 al reality show-ului de la Antena 1.

Cine a castigat Asia Express, de la Antena 1. S-a aflat echipa chiar inainte de finala

Finala reality show-ului Asia Express va fi difuzata marti, 16 aprilie, de la ora 20:00, de postul de televiziune Antena 1. Perechile formate din CRBL Oase si Ruby- Robert se lupta pentru marele premiu de 30. 000 de euro. Sentimentul de a fi intr-o finala e o combinatie foarte frumoasa intre multumire, fericire, mandrie, merit, [] .

CRBL si Oase sunt castigatorii Asia Express, sezonul 2: Locul I pentru prietenia noastra a meritat tot VIDEO

CRBL si Oase sunt castigatorii Asia Express sezonul 2 si al premiului in valoare de 30. 000 de euro, dupa o cursa infernala prin cel mai aglomerat oras indian, Mumbai.

Finala Asia Express: prin ce probe vor trece vedetele pentru marele premiu si ultimele declaratii: Va fi destul de greu ca noi sa castigam

Drumul Elefantului, traseul celui de-al doilea sezon al reality show-ului de la Antena 1, ajunge in aceasta seara, 16 aprilie, la sfarsit. Finala Asia Express va fi disputata, incepand cu ora 20. 00, de echipele formate din CRBL si Oase si Ruby si Robert.

Cocuta si Bogdan, eliminati inainte de marea finala Asia Express dupa ce au avut ocearta aprinsa: Cat de prosti am fostVIDEO

Marea finala Asia Express va fi jucata de echipele formate din Oase si CRBL si Ruby si Robert, dupa ce Bogdan si Cocuta au fost eliminati in a doua etapa a finalei reality show-ului de la Antena 1.

CASTIGATOR FINALA ASIA EXPRESS SEZONUL 2. Cine a castigat FINALA ASIA EXPRESS marti seara

CASTIGATOR FINALA ASIA EXPRESS SEZONUL 2 Drumul Elefantului, traseul celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality show, Asia Express, ajunge astazi la final. in seara aceasta, de la 20:00, Antena 1.

CASTIGATOR FINALA ASIA EXPRESS SEZONUL 2. Surpriza uriasa in FINALA ASIA EXPRESS

CASTIGATOR FINALA ASIA EXPRESS SEZONUL 2 Cea mai dura cursa si-a declarat castigatorii, iar tensiunea finalei Asia Express Drumul Elefantului a ocupat primul loc in preferintele romanilor. Ultima.

SCANDAL URIAS la Asia Express, sezonul 2: E vorba de cei mai iubiti concurenti! Ce s-a intamplat, de fapt, dupa ce au plecat acasa...(FOTO)

Dupa ce a slabit mai bine de zece kilograme participand la Asia Express, una dintre vedetele showului a trecut la cura de slabire cu. hot-dog! Este vorba despre Ana Morodan, care a fost vazuta recent.

ASIA EXPRESS. Un cameraman a povestit ce se intampla de fapt pe platourile de filmare a celebrei emisiuni

Abia s-a incheiat sezonul doi al showului TV Asia Express, iar lumea se intreaba ce se intampla de fapt in spatele camerelor. Lucian Voicu 30 de ani,.

VIDEO Finala Asia Express, prima etapa: vedetele au starnit hohote de ras cu parodiile uneiscene dintr-un film indian celebru

In editia din 14 aprilie a show-ului Asia Express Drumul Elefantului, in etapa finala a competitiei, vedetele s-au amuzat imitand o scena dintr-un film indian celebru si facand o demonstratie de dans.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )