Libnet.ro
UNICEF

20:32

Franta: Alain Delon, spitalizat din cauza unor dureri de cap

Hotnews Hotnews,
 Franta: Alain Delon, spitalizat din cauza unor dureri de cap

Actorul francez Alain Delon, in varsta de 83 de ani, a fost internat vineri la Spitalul american din Neuilly in apropiere de Paris), din cauza unor ameteli si dureri de cap, aparent lipsite de gravitate, au dezvaluit surse din anturajul acestuia, citate de AFP. continuă pe Hotnews

ALERTA PE AEROPORT: Zborul a fost AMANAT din cauza unor probleme tehnice! Zeci de oameni, BLOCATI

Agitatie maxima pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta dupa ce pasagerii nu au reusit sa decoleze catre destinatie din pricina unor defectiuni, informeaza ZiuaConstanta. ro. in.

TABERE SCOLARE Pericol din cauza numarului insuficient de salariati si a conditiilor de cazare

Taberele sunt un pericol pentru elevi si studenti din cauza proastei gestionari sustin reprezentantii Sindicatului National Sport si Tineret SNST). Sindicalistii solicita inchiderea imediata a taberelor din subordinea Ministerului Tineretului si Sportului MTS), in principal din cauza numarului insuficient de salariati si a conditiilor de cazare.

DIN CAUZA CERERII SLABE, Preturile petrolului au scazut cu aproape 2%

Preturile petrolului au scazut miercuri cu aproape 2%, din cauza perspectivei slabe a cererii si a cresterii stocurilor de titei din Statele Unite, in pofida asteptarilor in crestere referitoare la mentinerea restrictiilor de productie de catre OPEC si Rusia, transmite Reuters.

ALERTA: Sute de PASAGERI blocati in TREN din cauza unei alunecari de teren!

Sute de pasageri ai unui tren au ramas blocati din cauza unei alunecari de teren, iar un elicopter militar a intervenit dupa ce un rau a iesit din matca in urma ploilor torentiale ce au provocat probleme in mai.

Ultimele imagini cu actrita Edith Gonzalez in viata. Cum ajunsese sa arate din cauza bolii

Una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele s-a stins din viata in cursul zilei de joi, 13 iunie. Ultimele imagini cu aceasta i-au ingrijorat pe fani. Ultimele imagini cu Edith Gonzalez in viata Edith Gonzales a murit ieri, 13 iunie, la varsta de 54 de ani. Anuntul dureros a fost facut de catre Joaquin .

Vietile a 190 de pasageri, in pericol din cauza greselii pilotilor. Coada avionului a atins pista la decolare

Vietile a 190 de pasageri au fost puse in pericol din cauza calculelor gresite de decolare facute de piloti. Se pare ca coada avionului a lovit pista, potrivit unui raport. Avionul de tip Boeing 737-800,.

Vietile a 190 de pasageri, in pericol din cauza greselii pilotilor. Coada avionului care zbura spre Bucuresti a atins pista la decolare

Vietile a 190 de pasageri au fost puse in pericol din cauza calculelor gresite de decolare facute de piloti. Se pare ca coada avionului a lovit pista, potrivit unui raport. Avionul de tip Boeing 737-800,.

Cristi Borcea, un nou dosar deschis din cauza unei sume uriase. Ce pedeapsa risca

Cristi Borcea are inca un dosar deschis pe numele sau. Afaceristul primeste lovitura peste lovitura. Pentru ce mai este acuzat acum? Nou dosar deschis pe numele lui Borcea Sotul Valentinei Pelinel are parte de clipe extrem de grele. Din pacate pentru acesta, vesti rele continua sa vina. O suma uriasa a ajutat la deschiderea unui .

ALERTA! Patru pasageri ai unui tren AU MURIT din cauza caldurii extreme

Patru pasageri ai unui tren au murit din cauza caldurii extreme in nordul Indiei. Trenul se deplasa de la Agra, nordul tarii, spre Coimbatore, in sudul Indiei. Vagoanele sunt fara aer consitionat, sunt.

Murad: Peste 10% dintre cei care aveau rezervari la mare le-au anulat din cauza reparatiilor pe autostrada spre Constanta

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )