Libnet.ro
UNICEF

17:45

Joaquin Phoenix a improvizat una dintre cele mai neasteptate si ciudate scene din Joker. Membru al echipei: Am fost fascinati VIDEO

Adevărul Adevărul,
Joaquin Phoenix a improvizat una dintre cele mai neasteptate si ciudate scene din Joker. Membru al echipei: Am fost fascinati VIDEO

Actorul Joaquin Phoenix 45 de ani) a improvizat una dintre cele mai ciudate scene din Joker, a dezvaluit un membru al echipei de productie. continuă pe Adevărul

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

Una dintre cele 39 de victime din camionul mortii trecuse prin Romania. Sotia tanarului e devastata de durere

Una dintre cele 39 de victime din camionul groazei a trecut prin Romania. Noi informatii ies acum la iveala despre tragedia care a ingrozit o lume intreaga. Ce traieste in momentul acesta sotia unui tanar care s-a aflat in camionul mortii? Una din victimele camionului motii a trecut prin Romania Pe masura ce zilele trec, .

CEA MAI RAPIDA DIETA! Cum SLABESTI peste noapte 5 kilograme!

Dieta disociata este una dintre cele mai eficiente pentru a capata rapid corpul dorit! in aceasta dieta disociata rapida, gustarile nu sunt incurajate si se recomanda o pauza de cel putin patru ore intr.

Joker, filmul cu cele mai mari incasari din istorie: ce venituri impresionante a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie.

USR, atac violent la una dintre propunerile de ministri ai PNL: Nu are nicio calitate!

Unul dintre liderii USR, Iulian Bulai, lanseaza un atac vehement la una dintre propunerile lansate de PNL pentru Guvernul Orban. Deputatul Bogdan Gheorghiu, propunerea PNL pentru Ministerul Culturii, e colegul meu.

Iulian Bulai critica nominalizarea PNL la Ministerul Culturii: Bogdan Gheorghiu nu are nicio calitate dintre cele necesare Nu pot vota un incompetent

Deputatul USR Iulian Bulai a criticat vineri decizia PNL de a-l propune pe Bogdan Gheorghiu pentru functia de ministru al Culturii, argumentand ca acesta nu are nicio calitate dintre cele necesare, minime pentru a ocupa acest post. Nu pot vota un incompetent la Ministerul Culturii. Oricat de mult ar fi coborat standardele domnul Breaz, a subliniat Bulai, invitandu-i pe cei de la PNL sa propuna aceasta pozitie cuiva despre care sa putem crede ca e acolo fiindca merita si poate.

Cele mai adanci temeri ale vanatorilor de fantome. Ce anume ii sperie cel mai tare: Nu mortii sunt cei infricosatori

Intrebati despre povesti de groaza intalnite in munca lor, cercetatori ai fenomenelor paranormale si vanatori de fantome au facut o dezvaluire neasteptata: nu entitatile, spiritele sau demonii sunt cele care le provoaca cele mai adanci temeri.

Cele mai consumate droguri in lume si cum le-au descoperit cercetatorii

Orice politici dure anti-drog ar avea tarile, asta nu inseamna ca sunt curate de droguri. Asa ca pe cercetatori i-a preocupat altceva: care sunt cele mai consumate substante? Zeci de.

Cele mai tari costume de Halloween ale vedetelor in 2019

Petrecerile de Halloween au avut loc, in mare majoritate, in acest weekend, in Statele Unite. Iata ce costume speciale au purtat vedetele cunoscute la petrecerile cu aceasta tematica.

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. Cum s-a intalnit domnitorul moldovean cu celebrul cantaret Gica Petrescu

Va prezentam o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe Internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2845 seconds )