Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cine a propus intreruperea emisiei Realitatea TV, care sunt motivele si cum au votat membrii CNA: M-am framantat intre amenda maxima si oprirea emisiei

Adevărul Adevărul,
Cine a propus intreruperea emisiei Realitatea TV, care sunt motivele si cum au votat membrii CNA: M-am framantat intre amenda maxima si oprirea emisiei

Sase membri ai Consiliului National al Audiovizualului CNA) au decis intreruperea pentru 10 minute a emisiei Realitatea TV drept sanctiune pentru modul in care postul a reflectat evenimentele din timpul si de dupa protestul Diasporei din 10 august. continuă pe Adevărul

Vicepresedinte PNL, despre intreruperea emisiei Realitatea TV: Romania sa fie in randul statelor unde democratia e un lux, respectarea drepturilor o utopie?

Deputatul PNL Gigel Stirbu a reactionat in urma deciziei CNA de a amenda postul Realitatea TV, caruia i s-a impus si sactiunea privind intreruperea emisiei pentru 10 minute.

Cele 7 reguli recomandate de nutritionistul Mihaela Bilic pentru A SCAPA DE BURTA: Care sunt PERICOLELE din farfurie

Celebra nutritionista Mihaela Bilic a dezvaluit pentru Click pentru femei care sunt cele 7 regulipe care trebuie sa le respecti daca vrei sa scapi de burta: 1. Obisnuiti-va sa aveti zilnic 3 mese.

Este forma de cancer care loveste in tacere! Care sunt simptomele care ar trebui sa te trimita imediat la doctor

Care sunt simptomele care ar trebui sa te trimita direct la doctor.

Reactia ActiveWatch cu privire la suspendarea temporara a emisiei Realitatea TV: CNA si-a suspendat misiunea de garant al interesului public

Organizatia nonguvernamentala ActiveWatch a postat un mesaj prin care critica decizia Consiliului National al Audiovizualului CNA) de a suspenda temporar emisia postului Realitatea TV, pe care o numeste alarmanta.

Dancila, despre suspendarea emisiei Realitatea TV: Guvernul nu are nicio legatura cu acest lucru

Premierul Viorica Dancila a sustinut, marti, in Parlamentul European, ca Guvernul nu are nicio legatura cu suspendarea emisiei postului Realitatea TV.

10 motive pentru care romanilor le plac pacanelele

Te-ai intrebat vreodata de ce 80% din veniturile cazinourilor din lume provin din jocurile de pacanele? De ce iubesc americanii si europenii atat de mult sloturile? Care sunt motivele pentru care romanii au.

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )