Libnet.ro
UNICEF

14:45

Raspunsul trupei Carlas Dreams dupa acuzatiile ca a cantat pentru oligarhi: Eliberati-va de manipulare!

Adevărul Adevărul,
Raspunsul trupei Carlas Dreams dupa acuzatiile ca a cantat pentru oligarhi: Eliberati-va de manipulare!

Carlas Dreams a oferit o reactie dupa ce organizatia diasporei moldovenesti FreeMoldova a acuzat trupa ca a acceptat sa cante pentru oligarhi, in perioada 2017-2018. continuă pe Adevărul

Protest in Londra la un concert Carlas Dreams. Trupa e acuzata ca a cantat pentru oligarhi FOTO

Organizatia diasporei moldovenesti FreeMoldova a protestat la un concert Carlas Dreams din Londra si a criticat trupa ca a acceptat sa cante pentru politicieni moldoveni acuzati de coruptie.

Carlas Dreams, prinsa in mijlocul scandalului politic din Republica Moldova: Protest in timpul unui concert pentru ca trupa a cantat la concerte organizate a partidului oligarhului Plahotniuc (FOTO)

Cunoscuta trupa basarabeana Carlas Dreams are de suferit in urma scandalului urias de pe scena politica din Republica Moldova. Organizatia FreeMoldova a organizat un protest la concertul formatiunii din Londra pe.

Caru cu vedete: Protest in Londra la un concert Carlas Dreams. Trupa e acuzata ca a cantat pentru oligarhi; Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobilul, iar acum pozeaza sexy in zona de excludere; Ea e cea mai sexy prezentatoare radio

De ce s-a incheiat relatia Ramonei Gabor cu iubitul milionar? Planul meu initial era sa. Ce s-a ales de veveritele lui Catalin Maruta dupa ce au fost zburate de la Pro TV. Supranumite veveritele lui Catalin Maruta, Alina.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2341 seconds )