Libnet.ro
UNICEF

17:15

HOT! El Proyecto lanseaza single-ul Un million feat. Dana Nalbaru

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! El Proyecto lanseaza single-ul Un million feat. Dana Nalbaru

Dupa Ella Bella single-ul lor de debut si colaborarea cu trupa Proconsul pentru piesa No Matter What, Andy, Liviu si Diego aka El Proyecto lanseaza single-ul Un million feat. Dana Nalbaru. Compusa de catre cei trei baieti de la El Proyecto, Un million este un indemn ca fiecare dintre noi sa aiba incredere in propriile . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber lanseaza single-ul Heartbreaker

Dupa ce a lansat in urma cu cateva zile a dezvaluit coperta urmatorului sau single prin intermediul Instagram, Justin Bieber lanseaza astazi varianta full a piesei Heartbreaker. Coperta pentru acest single aduce putin a 808s and Heartbreaker, lansat de Kanye West si putem specula ca are legatura cu o relatie incheiata, cea dintre Justin Bieber .

HOT! Eros Ramazzotti lanseaza clipul Fino AllEstasi feat Nicole Scherzinger

Eros Ramazzotti lanseaza videoclipul piesei Fino AllEstasi, pentru care italiano vero a colaborat cu frumoasa cantareata americana Nicole Scherzinger. Piesa Fino AllEstasi este extrasa de pe albumul Noi al lui Eros Ramazzotti, lansat in noiembrie 2012, a primit deja 3 discuri de Platina in Italia si cel de aur in Germania si a debutat pe .

Maite Perroni, ex. RBD, pregatita sa lanseze primul album solo si single-ul Tu y Yo |FOTO

Va era dor de Maite Perroni? Fosta membra din trupa fenomen RBD se pregateste sa revina in peisajul muzical cu un nou album. Pentru a incepe promovarea primului sau album solo, Maite Perroni va lansa luni, 17 iunie, primul single numit Tu y Yo. Lansarea va avea loc prin intermediul contului sau de Google+, unde .

FRESH! Aisa a lansat single-ul Razboy, in colaborare cu Sonny Flame

Daca de Ziua Indragostitilor, Aisa ne invita la o petrecere pe ritmuri care ne duc cu gandul la nisip, palmieri si piele bronzata, impreuna cu DJ-ul portughez Kourosh Tazmini, in aceasta vara artista declara Razboy iubirilor neimpartasite. Razboy este prima colaborare a cantaretei cu Sonny Flame si are un vibe pozitiv, aducand o infuzie de .

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )