Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine este castigatoarea Bravo, ai stil!

Adevărul Adevărul,
Cine este castigatoarea Bravo, ai stil!

Elena Geaman, in varsta de 30 de ani, a fost desemnata castigatoarea sezonului cinci Bravo, ai stil!, emisiune difuzata de Kanal D. continuă pe Adevărul

Cine este George Puscas. Atacantul nationalei Romaniei U21 are o poveste impresionanta

George Puscas, 23 de ani, nascut in Marghita, Bihor, inceput bulversant, pasiune pentru fotbal aprinsa, legenda a tricolorilor. Batea mingea peste tot, pe unde apuca, iar de la stresat vecinii de la blocuri a ajuns atacant la U. S Citta di Palermo. Cine este George Puscas, atacantul nationalei Romaniei U21, si ce poveste are George Puscas .

Cine este prima adversara a Simonei Halep la Wimbledon. Marile rivale o asteapta in teren

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne, dar continua aventura cu turneul de la Wimbledon. Daca va trece in primul tur de Aliaksandra Sasnovich, Simona s-ar putea duela in turul secund cu Mihaela Buzarnescu. Aliaksandra Sasnovich este prima adversara a Simonei Halep la Wimbledon Simona Halep si-a aflat .

Cine este Angelique Kerber, adversara Simonei Halep de la Eastbourne. Foarte periculoasa!

Simona Halep joaca joi, 27 iunie, de la ora 14:30, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne, impotriva numarului 5 mondial, Angelique Kerber. Simona a vorbit despre duelul cu sportiva din Germania, despre care a spus ca este foarte periculoasa. Va fi a 11-a intalnire directa dintre cele doua jucatoare de tenis. Angelique .

Cine este Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazare. Aparitiile extravagante, strans legate de cercurile mondene in care se invarte

Lizeta Haralambie este cunoscuta ca fiind avocata lui Radu Mazare. De la prima aparitie publica nu titualura sa a atras atentia tuturor, ci felul in care se imbraca aceasta. Postarile sale din mediul online o arata ca fiind o impatimita a lumii mondene, de unde stilul extravagant. Lizeta Haralambie: aparitii ametitoare din lumea mondena Lizata .

Digi 24: Ministrul Sportului nu stie cine este capitanul Romaniei U21. Raspunsul uluitor al oficialului roman VIDEO

Ministrul Tineretului si Sporturilor pare sa nu stie nici macar in ziua marii semifinale a tricolorilor mici cu Germania, cine e capitanul acestei echipe-revelatie. A auzit, ca si restul europenilor, de Ianis Hagi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2092 seconds )