Libnet.ro
UNICEF

14:00

Emisiunea Vrei sa fii milionar? va fi difuzata din nou, din aceasta toamna, la Kanal D

Adevărul Adevărul,
Emisiunea Vrei sa fii milionar? va fi difuzata din nou, din aceasta toamna, la Kanal D

Emisiunea de cultura generala Vrei sa fii milionar? va fi difuzata din nou, din aceasta toamna, la televiziunea Kanal D. Toti cei interesati sa participe la Vrei sa fii milionar? se pot inscrie la casting, accesand casting. kanald. ro. continuă pe Adevărul

O noua lovitura pentru sefa DNA. Kovesi este chemata din nou sa dea explicatii la Inspectia Judicara

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Sefa DNA este chemata din nou sa dea explicatii la Inspectia Judiciara pentru abuzurile comise. De aceasta data Kovesi a fost citata pentru actiunea legata de co.

O noua lovitura pentru sefa DNA. Kovesi este chemata din nou sa dea explicatii la CSM

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Sefa DNA este chemata din nou sa dea explicatii la Inspectia Judiciara pentru abuzurile comise. De aceasta data Kovesi a fost citata pentru actiunea legata de co.

Catrinel Sandu, din nou indragostita. Vedeta a trecut total peste durerea divortului

A trecut printr-o perioada extrem de grea, dar Catrinel Sandu pare sa fie din nou fericita. Vedeta a postat o fotografie de pe malul oceanului, unde apare alaturi de un barbat misterios. Mesajul care.

Produsele Nestle, din nou pe rafturile magazinelor

Sute de produse Nestle vor ajunge din nou pe rafturile magazinelor dupa ce compania a reusit sa ajunga la un acord cu retailerii europeni, rezolvand disputa legata de preturi, transmit Bloomberg si Reuters.

Reactii dure dupa ce Real Madrid a fost ajutata nca o data de arbitri - E aceeasi poveste mereu: Real a jucat din nou n 12

Real Madrid s-a calificat, pentru a treia oara consecutiv, in finala Champions League, dupa ce a trecut in semifinale de Bayern Munchen 2-1 in tur, 2-2 in retur). Calificarea madrilenilor e insa contestata puternic de presa catalana, dar si de jucatorii lui Bayern Munchen, dupa ce arbitrul turc Cuneyt Cakir a comis mai multe greseli in defavoarea bavarezilor. E aceeasi poveste mereu: nu se da nimic. Real a jucat din nou in 12. Si nu, nu e vorba de fani, ci de turcul Cakir, au scris jurnalistii de la Sport. es.

VIDEO Bayern Munchen, din nou victima arbitrilor mpotriva Realului - Eduardo Iturralde Gonzalez, unul dintre cei mai importanti arbitri din istoria Spaniei: Bayern a avut doua penalty-uri

Bayern Munchen a trait din nou cosmarul de anul trecut cu Real Madrid, fiind inca o data victima greselilor de arbitraj. Eduardo Iturralde Gonzalez, fost arbitru FIFA si unul dintre cei mai importanti fluierasi din istoria Spaniei, a recunoscut ca trupa lui Zinedine Zidane s-a calificat cu noroc.

Liviu Plesoianu isi da din nou in petic si il ataca pe Iohannis: Meriti cu siguranta inca un mandat! POLITRUCULE

Deputatul PSD Liviu Plesoianu lanseaza un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Plesoianu reaminteste o declaratie mai veche a lui Iohannis, din 2014, cand acesta afirma ca este un politruc care.

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Miercuri dimineata, de la ora 10:00, va avea loc un nou exercitiu Miercurea Alarmelor, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU). Sirenele din tara vor emite semnalul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )