Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Oase, accidentat grav la Asia Express dupa ce o colega i-a trecut cu un tuk tuk peste picior

Adevărul Adevărul,
VIDEO Oase, accidentat grav la Asia Express dupa ce o colega i-a trecut cu un tuk tuk peste picior

In cea de-a saptea etapa Asia Express - Drumul Elefantului, difuzata pe 24 martie 2019, Oase, coechipierul lui CRBL, a fost accidentat grav in timpul unei probe. continuă pe Adevărul

Jojo, mesaj pentru cei care au criticat-o pentru parcursul de la Asia Express: Un montaj iscusit poate functiona perfect

Catalina Grama Jojo) le-a raspuns celor care i-au criticat parcursul in reality show-ul Asia Express, dupa ce ea si Paul Ipate au renuntat la competitie din cauza unor probleme grave de sanatate ale actorului.

Acuzatii grave de hartuire sexuala la Asia Express: Se va mai difuza emisiunea? (FOTO)

Jojo a fost revoltata de ceea ce i s-a intamplat in timpul unei curse la show-ul Asia Express, dupa a fost pipaita de barbatii din India, situatie care a revoltat-o pe actrita, relateaza.

Accident TERIBIL la Asia Express! S-a lasat cu interventia de URGENTA a medicilor! Antena 1 a incercat sa ASCUNDA totul (FOTO)

A saptea etapa Asia Express Drumul Elefantului, difuzata duminica seara, va pune la grea incercare nervii si limitele vedetelor ramase in cel mai dur reality-show.

Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express. O alta echipa le-a luat locul in concurs VIDEO

Jojosi Paul Ipate au parasit Asia Express, iar o alta echipa le-a luat locul in reality show-ul de la Antena 1. Actrita a fost foarte afectata si a facut declaratii printre lacrimi.

SOC la Asia Express: Jojo si Paul Ipate sunt OUT din competitie din cauza GRAVELOR PROBLEME DE SANATATE! Incredibil cine le ia locul (FOTO)

Editia de duminica seara a showului Asia Express a inceput cu vesti proaste. E MARELE SECRET AL LUI TEO TRANDAFIR! INCREDIBIL CINE E DE FAPT PRIMUL EI SOT! A FOST TINUT LA SECRET Din nefericire, Jojo si.

ADEVARUL despre ce se intampla la Asia Express a iesit la iveala: Vedeta urata de intreaga Romanie a marturisit tot... Da, din pacate e adevarat...

Bianca Dragusanu a fost extrem de criticata pentru evolutia sa de la showul Asia Express Drumul Elefantului, unde a participat impreuna cu sora sa, Oana. Vedeta a primit reposuri din partea multor.

ştiri din Showbiz

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )