Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cel mai cerut serial din lume: o productie Disney+, mai solicitata decat Game of Thrones si Stranger Things

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai cerut serial din lume: o productie Disney+, mai solicitata decat Game of Thrones si Stranger Things

O productie originala Disney+ a fost cea mai cautata serie in Statele Unite la numai doua saptamani de la lansare, devenind apoi cea mai solicitata. Cifrele depasesc seriale celebre precum Game of Thrones, The Crown si Stranger Things. continuă pe Adevărul

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut. Acum insa e prea tarziu...

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut.

Mesajul unei tinere romance pentru Ministerul Educatiei. Gianina este printre cele mai stralucite minti din lume

Tinerii romani, unii dintre ei adevarate genii, au reusit sa-si formeze cariere de prestigiu, dar peste hotare, nu in tara, in conditiile in care Romania are nevoie de specialisti in mai toate domeniile de activitate. Unul din acesti tineri a ajuns la unul din cele mai prestigioase institutii din lume, vorbim aici de Institutul Max .

E oficial: cel mai raspandit nume din Romania este Popa. Care este situatia in alte tari din Europa...sau din Coreea de Nord (FOTO)

Numele de Popa este cel mai frecvent utilizat in Romania, iar in Republica Moldova cel mai des utilizat este Rusu, se arataintr-un studiu conceput de firma NetCredit. O alta concluzie a raportului.

Cel mai nou parc din Bucuresti a fost inaugurat

Cel mai nou parc din Bucuresti, construit pe Bulevardul Timisoara nr. 10 din Sectorul 6, si-a deschis portile. Parcul nou din Bulevardul Timisoara nr. 10 este unic in tara, avand in vedere faptul ca,.

Financial report Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani. Banca Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala. De ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti

Financial Times: Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani * Les Echos: Premiera europeana: Banca Centrala a Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala * La Repubblica: Oamenii de stiinta explica de ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti * Stiri pe scurt.

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Digi Sport: Ce surpriza! Ion Tiriac nu mai este cel mai bogat roman. Cine l-a depasit si care este averea reala a miliardarului

Ion Tiriac nu mai este cel mai bogat roman al momentului. Anuntul surpriza a fost facut de revista Capital, care sustine ca omul de afaceri a fost depasit de fratii Dragos si Adrian Paval Dedeman).

Ce este PISA: testele la care Romania obtine cel mai slab punctaj din ultimii noua ani

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele trei domenii.

De ce trebuie sa pui votca la radacina bradului de Craciun: Este cel mai eficient truc! Tu stiai asta?

Bradul de Craciun este nelipsit in aceste zile din casa. Fie ca este vorba de unul natural sau artificial, este un simbol al sarbatorilor de iarna, iar lumea il asaza la loc de cinste in casa.

Ce lucra, de fapt, Mos Nicolae inainte sa fie canonizat! Era cel mai bogat om din satul lui

Mos NicolaesauMos Neculaieste un personaj legendar si mitic, care aduce daruri copiilor in ajunul sarbatorii deSf. Nicolae, in seara zilei de 5 decembrie. Personajul are corespondenti in intreaga Europa Centrala Mikulas inUngaria, Mikulas inRepublica CehasiSlovaciasi Miko322;aj inPolonia) dar si in Europa de Vest Sinterklaas:Olanda, Saint Nicolas:Franta) . Personajul este in mare parte asemanator luiMos Craciun, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )