Libnet.ro
UNICEF

09:00

Disney si zeci de mii de oameni, in razboi din cauza celebrei expresii hakuna matata

Adevărul Adevărul,
Disney si zeci de mii de oameni, in razboi din cauza celebrei expresii hakuna matata

Mai mult de 72. 500 de persoane au semnat o petitie in care acuza Disney de colonialism si jaf, dupa ce compania a inregistrat ca marca expresia din limba swahili, vorbita in estul Africii,hakuna matata, titlul celebrei melodii de pe coloana sonora a clasicului film The Lion King din 1994. continuă pe Adevărul

Zeci de mii de locuinte din Gorj nu sunt alimentate cu energie electrica. Ce localitati sunt afectate

Zeci de mii de locuinte din judetul Gorj nu sunt alimentate cu energie electrica nici la aceasta ora. Echipele de interventie ale furnizorului de energie sunt depasite de situatie.

Situatie fara precedent pe Valea Oltului. Zeci de copaci au cazut din cauza zapezii

Zeci de copaci au cazut luni, pe DN7 - Valea Oltului, in ultimele 24 de ore din cauza ninsorilor abundente, aceasta situatie fiind una fara precedent in ultimii ani, potrivit Inspectoratului de Politie al.

Din cauza vremii, duminica a fost zi neagra pentru calatoria cu trenul. Iasi - Timisoara, 32 de ore. Bucuresti - Arad, 29 de ore

Duminica, incepand cu ora 2. 00, trenurile au acumulat intarzieri uriase din cauza caderii unor copaci peste liniile de contact in mai multe puncte din sud-vestul tarii. Situatia s-a mai imbunatatit doar dupa ora 17. 00, dar cateva trenuri au stationat intre 9 si 15 ore, fie in zona Orsova, fie la cateva zeci de kilometri de Arad. A fost una dintre cele mai grave avarii din ultimii ani, deranjamentele inregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrica fiind numeroase si greu de remediat. Doua trenuri au acumulat si peste 800 de minute intarziere.

Incredibil! Accidente rutiere, in cascada, pe A3, din cauza poleiului! Bilantul victimelor

Incredibil! Accidente rutiere in cascada pe A3, zona Rafov din cauza poleiului Soferii au dat in aceasta dimineata test de dexteritate la volan din cauza poleiului de pe carosabil . Multi nu l-au trecut si.

Kremlin: Vladimir Putin nu-si poate lua nici macar o zi libera din cauza programului imprevizibil

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu-si poate lua nici macar o zi libera din cauza programului imprevizibil in perioada Sarbatorilor de Iarna, sustine Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, pentru postul Rossiya 24, informeaza agentia de stiri Tass, potrivit Mediafax.

Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost blocat pe Facebook din cauza unor postari mpotriva palestinienilor

Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost blocat de Facebook pentru 24 de ore din cauza unor mesaje publicate de acesta impotriva palestinienilor si musulmanilor, scrie BBC News.

Haos pe aeroportul Gatwick, nchis de peste 17 ore din cauza unor drone neidentificate

Drone vazute zburand pe langa aeroportul londonez Gatwick au dus la oprirea la sol a avioanelor timp de peste 17 ore, creand haos pentur zeci de mii de calatori, autoritatile catalogand incidentul drept o incercare nesabuita de blocare a celui de-al doilea cel mai aglomerat aeroport britanic, transmite Reuters.

Bursa din Bucuresti s-a prabusit miercuri din cauza masurilor fiscale

Prabusire la bursa de la Bucuresti din cauza masurilor fiscale anuntate de Guvern. Bursa de la Bucuresti a deschis sedinta de miercuri in cadere libera din cauza masurilor fiscale anuntate de Guvern.

Soferii companiei de transport CDI au cumulat amenzi de 400.000 de lei in 2018 din cauza depasirii timpilor de conducere

Starea precara a infrastructurii a intarziat cursele de transport de pasageri si a generat pierderi firmelor din domeniu. Soferii angajati de compania CDI Transport Intern si International din Capitala, au incasat, in 2018, amenzi cumulate in valoare.

Mai multe zone din sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura din cauza unei avarii a RADET

Mai multe zone din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei nu au apa calda si caldura, incepand de luni, 17 decembrie, din cauza unei avarii aparute la Magistrala 2 a Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET), potrivit unui comunicat emis de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )