Libnet.ro
UNICEF

09:45

Frozen 2 a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania: ce incasari a avut

Adevărul Adevărul,
Frozen 2 a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania: ce incasari a avut

Filmul Minionii, care a strans 8. 891 de lei in urma cu patru ani, a fost depasit de noua productie Disney Frozen 2, care a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania. continuă pe Adevărul

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania, proaspat ridicata in Prahova. Finantatorul: Mi-a aparut in vis dupa o vizita la mormantul parintelui Arsenie

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania a fost ridicata in satul prahovean Nucet, comuna Gornet, pe locul cunoscut in zona drept Dealul lui Dumnezeu, aflat la o altitudine de aproape 900 de metri.

Cea mai tanara mama din lume. Cum a putut naste la varsta de doar 5 ani si 7 luni

O femeie din Peru, care are in prezent 86 de ani, este considerata cea mai precoce mama din lume, record care pare de neconceput in zilele noastre.

De ce se invarte tiparnita Federal Reserve cu cea mai mare viteza din ultimii zece ani?

Cele trei programe de relaxare cantitativa lansate de Federal Reserve, derulate din 2008 pana in 2015, au avut ca rezultat cresterea bilantului celei mai importante banci centrale din lume de la circa 900 de miliarde de dolari pana dincolo de 4,5 trilioane.

VIDEO Grav accident pe cea mai aglomerata sosea din Romania. Motivul pentru care salvatorii au fost nevoiti sa-si duca in spate echipamentele necesare

Traficul a fost intrerupt mai bine de doua ore pe cea mai aglomerata portiune de sosea nationala, DN 1, la iesirea din Cluj. Asta dupa ce un grav accident de circulatie a avut loc aici, sambata, 7 decembrie.

Deputatul USR Claudiu Nasui: Pensiile militarilor si magistratilor, care au statut special, sunt 97% din pensiile speciale, solutia este plafonarea lor Ct este cea mai mare pensie din Romnia

Deputatul Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, spune ca solutia in cazul pensiilor speciale este plafonarea lor, pentru ca pensiile militarilor si magistratilor, care au un statut special, reprezinta 97% din total. Declaratiile lui Nasui vin dupa ce, luni, Raluca Turcan a spus ca PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia celor militare si ale magistratilor.

Cel mai tanar premier din lume, crescut de lesbiene. Ar fi fost stigmatizata de societate din aceasta cauza

Sanna Mirella Marin, care a devenit duminicacel mai tanar premier din lume, a fost crescuta de o familie de lesbiene, motiv pentru care ar fi fost stigmatizata de societate, dar areun copil cu partenerul.

Urma sa fie cea mai frumoasa zi din viata lui, insa ginerele a intarziat cateva ore la propria nunta. Cand a ajuns, a descoperit un lucru absolut socant. Nimic nu o sa mai fie la fel

Un barbat care a intarziat cateva ore la propria nunta a descoperit ca, in acest timp, femeia cu care urma sa-si petreaca restul zilelor isi gasise deja un alt partener.

VIDEO Sanna Marin, cea mai tnara sefa de guvern din lume. La 34 de ani, ea a preluat oficial marti functia de premier al Finlandei

Noul prim-ministru al Finlandei, social-democrata Sanna Marin, si-a preluat oficial functia marti, devenind, la 34 de ani, cea mai tanara sefa de guvern in exercitiu din lume. Ea ajunge totodata in fruntea unei coalitii de guvernare formata din cinci partide, toate conduse de femei, patru dintre acestea mai tinere de 35 de ani, scriu AFP si Reuters.

Armata americana se pregateste de cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimul sfert de secol

Armata americana isi pregateste cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimii 25 de ani, prevazand sa-si suplimenteze contingentul cu 20. 000 de militari cu prilejul exercitiului Defender-Europe 20. Scopul este demonstrarea puterii militare in fata unor adversari precum Rusia, anunta comandantul Fortelor terestre americane in Europa, generalul Christopher Cavoli.

Coruptia din Romania, cea mai mare problema a companiilor: unde ne situam fata de UE

Romanii se confrunta in continuare cu un nivel ingrijorator de coruptie la nivel inalt, iar aceasta este cea mai dureroasa problema a companiilor. Potrivit unui sondaj Eurobarometru publicat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )