Libnet.ro
UNICEF

08:30

Va supravietui seriaPiratii din Caraibe fara Jack Sparrow? Ce spun producatorii despre urmatorul film

Adevărul Adevărul,
Va supravietui seriaPiratii din Caraibe fara Jack Sparrow? Ce spun producatorii despre urmatorul film

Studiourile Disney au anuntat oficial ca Johnny Depp nu va mai interpreta personajul Jack Sparrow si ca urmatorul film din franciza Piratii din Caraibe va avea o noua abordare, potrivit independent. co. uk. continuă pe Adevărul

Disney renunta la Johnny Depp in rolul Jack Sparrow

Studiourile Disney au anuntat oficial ca Johnny Depp nu va mai interpreta personajul Jack Sparrow si ca urmatorul film din franciza Piratii din Caraibe va avea o noua abordare. Seful studioului de.

O avarie RADET a lasat zeci de blocuri din Capitala fara apa calda si caldura, in prag de Craciun! Problema continua, desi compania spunea ca totul va fi ok pana duminica

O avarie la reteaua de distributie a agentului termic a lasat o mare parte din capitala fara apa si caldura, chiar in prag de Craciun. Desi Alexandru Burghiu, administratorul special RADET, promitea ca.

300 de apartamente din Capitala fara caldura. RADET: Situatia se va remedia

In jur de 300 de apartamente din Capitala au ramas fara agent termic in Ajunul Craciunului din pricina unei avarii la magistrala 2, potrivit Mediafax. Reprezentantii RADET au explicat ca avaria a fost remediata, iar bucurestenii ar trebui sa aiba in apartamente agent termic furnizat la parametri normali in scurt timp.

Protestele din Ungaria: Fara un lider puternic al Opozitiei, protestele nu au nicio sansa de reusita

Presa internationala scrie ca protestele din ultimele zile din Ungaria ar putea sa fie un punct de cotitura in istorie tarii. Cu toate acestea, vocea opozitiei de stanga este greu de auzit in presa maghiara condusa de stat. Sustinatorii ei sunt partial de vina pentru situatie: vreme indelungata au pierdut timpul cu certuri interne, in loc sa se uneasca pentru a furniza o alternativa reala la politicile lui Orban, relateaza DW.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )