Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine sunt castigatorii galei filmului independent britanic

Adevărul Adevărul,
Cine sunt castigatorii galei filmului independent britanic

Lungmetrajul de fictiune The Personal History of David Copperfield si documentarul For Sama sunt marii castigatori ai galei British Independent Film Awards 2019, care a avut loc duminica, la Londra. continuă pe Adevărul

Mutare neasteptata la Antena 1! Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon Mireasa pentru fiul meu

Mutare neasteptata la Antena 1! Reality-show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu revine pe micile ecrane, insa sub alt nume. Care va fi si cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon? Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 Mireasa pentru fiul meu este un .

EMOTII MAXIME: Cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in live-uri!

Vocea Romaniei se apropie de final, iar emotiile antrenorilor si ale competitorilor ramasi in cursa ating cote maxime. Iata cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in.

Dana Budeanu starneste din nou controverse! Cine sunt barbatii pe care ii pune la zid: Bai, fatalailor!

Stilista Dana Budeanu pare sa fie la un pas de-a starni un nou val de controverse, dupa ce a decis sa isi spuna parerile cat se poate de sincere si in stilul sau caracteristic despre tinutele unor barbati celebri de la noi. Fosta vedeta de la PRO TV si-a transmis aceste opinii in cadrul celui .

Noroc URIAS la bani in decembrie 2019: Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului!

Cateva zodii vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )