Libnet.ro
UNICEF

18:30

Comedia romaneasca Doua Lozuri este boicotata masiv pe IMDb si Cinemagia. Care e motivul revoltei internautilor

Adevărul Adevărul,
Comedia romaneasca Doua Lozuri este boicotata masiv pe IMDb si Cinemagia. Care e motivul revoltei internautilor

Comedia romaneasca Doua Lozuri, cu Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol in rolurile principale, se bucura de un real succes in ceea ce priveste incasarile, insa membrii unui grup de satira online au facut un raid pe IMDB si pe Cinemagia si au dat note foarte mici filmului, in semn de protest fata de aparitia episodica a lui Codin Maticiuc. continuă pe Adevărul

Comedia romaneasca Doua lozuri, in centrul unei controverse: Mobilizare pentru scaderea cotatiei filmului pe IMDB, pentru ca un actor si-ar fi cumparat rolul (VIDEO)

Controverse in jurul comediei romanesti Doua lozuri care a avut recent premiera in cinematografe. Codin Maticiuc, care are un rol secundar in film, scria zilele trecute pe.

Doua lozuri: cum a devenit un film romanesc victima trolilor si cum poti ajuta echipa

Doua Lozuri, o comedie romaneasca care ruleaza in cinematografe zilele acestea, a fost luata in vizor de unul dintre cele mai mari grupuri de satira sau de trolling) din Romania. Am mai spus si in alte articole ca problema principala a retelelor sociale e ca dau glas celor care, fara o identitate online, probabil ar [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )