Libnet.ro
UNICEF

11:15

Reactia lui Dragos Patraru dupa ce a fost dat afara de la TVR

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Dragos Patraru dupa ce a fost dat afara de la TVR

Dragos Patraru a declarat pentru Adevarul ca decizia conducerii TVR de a scoate din grila emisiunea Starea Natiei nu face decat sa confirme toate dezvaluirile pe care le-a facut in ultimele luni cu privire la neregulile din interiorul institutiei. Realizatorul a precizat si ca telespectatorii nu trebuie sa-si faca griji, pentru ca emisiunea va reveni pe micile ecrane in august. continuă pe Adevărul

Reactia lui Dragos Patraru dupa ce a fost dat afara de la TVR: Doamna Gradea actioneaza dupa zicala statul sunt eu. ii asigur pe telespectatori ca revenim pe TV

Dragos Patraru a declarat pentru Adevarul ca decizia conducerii TVR de a scoate din grila emisiunea Starea Natiei nu face decat sa confirme toate dezvaluirile pe care le-a facut in ultimele luni cu privire la neregulile din interiorul institutiei. Realizatorul a precizat si ca telespectatorii nu trebuie sa-si faca griji, pentru ca emisiunea va reveni pe micile ecrane in august.

E OFICIAL: Dragos Patraru a fost CONCEDIAT de la TVR. Ce va face mai departe (DOCUMENT)

TVR a denuntat unilateral contractul cu Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei, se arata intr-un document intern al televiziunii publice, publicat de stiripesurse. ro. Astfel, prin semnatura.

Un profesor din Iasi, dat afara dintr-un local pentru ca e homosexual. I-a spus chelnerului ca ii plateste nota doar daca ...

Daniel Tudora, un profesor din Iasi, a fost dat afara dintr-un local pentru ca e homosexual. Barbatul a depus o plangere la Consiliul National de Combatere a Discriminarii care a decis ca restaurantul Moara de.

TVR l-a dat afara pe Dragos Patraru

TVR renunta la Dragos Patraru si la emisiunea Starea Natiei. Dragos Patraru a primit o notificare prin care i se aduce la cunostinta faptul ca Societatea Romana de Televiziune SRTv), a decis.

Dragos Patraru, dupa ce Starea Natiei a fost scoasa din grila TVR: Asta fac slugile carora li se dau functii, executa ordinele venite de la partid

Dragos Patraru a reactionat miercuri seara, dupa ce Televiziunea Romana a anuntat oficial scoaterea din grila a emisiunii Starea Natiei, afirmand ca noua conducere a televiziunii publice a primit, la instalare, misiunea clara de a scoate aceasta productie de pe post, cu orice pret.

Politistul pedofil a fost dat in judecata de fostul sef, care ii cere despagubiri

Politistul pedifil Eugen Stan a fost dat in judecata de fostul sef, comisarul sef Rene Emanuel Vornicu. Suparat ca a fost suspendat in urma anchetei declansate de Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), Vornicu si-a actionat in instanta fostul subaltern cerand obligarea la daune morale pentru repararea prejudiciului de imagine, atingeri aduse reputatiei.

Sarah Sanders a fost data afara dintr-un restaurant pentru ca lucreaza pentru Donald Trump

Sarah Sanders, purtatorul de cuvant al Casei Albe, spune ca i-a fost cerut sa plece dintr-un restaurant din statul Virginia pentru ca lucreaza pentru Donald Trump, scrie news. ro.

Un sistem de racire a cireselor cu apa a fost dat in exploatare in premiera in Moldova

Un sistem de racire a cireselor hydrocooling a fost instalat in premiera in Republica Moldova in cadrul unei intreprinderi. Hydrocooling-ul este un echipament care timp de sapte minute raceste ciresele cu ajutorul unui jet de apa rece. Dupa racire, ciresele sunt depozitate in frigider, ulterior sunt trecute prin linia de calibrare pe apa si sunt impachetate in ambalajul solicitat de cumparator.

Politistul-pedofil a fost dat in judecata de fostul sau sef care a fost suspendat din Politie ca urmare a scandalului (VIDEO)

Comisarul sef Rene Emanuel Vornicu, suspendat din politie dupa izbucnirea scandalului politistului pedofil, l-a actionat in instanta pe fostul subaltern Eugen Stan. Comisarul cere ca cel care i-a fost.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )