Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai bune 10 filme ale anului 2018, potrivit criticilor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune 10 filme ale anului 2018, potrivit criticilor VIDEO

Anul 2018 a adus pe marile ecrane productii cinematografice de exceptie. Acum, la sfarsit de an, publicatia The Hollywood Reporter prezinta topul celor mai bune 10 filme din 2018, potrivit opiniilor unor critici de film. continuă pe Adevărul

Ele sunt mamicile celebre ale anului 2018

Puternice, frumoase, celebre si de cariera, ele sunt mamicile anului 2018. Adela Popescu, Adelina Pestritu si Ela Craciun sunt doar cateva din vedetele din Romania care au nascut in 2018. Afla mai multe detalii despre cum a decurs nasterea fiecareia.

RETETE REVELION. Cele mai bune retete de PESTE la cuptor pentru ANUL NOU

Revelionul se apropie si se spune ca aduce noroc daca ai peste pe masa. Va prezentam cele mai delicioase retete de peste la cuptor. Ai grija sa nu-ti lipseasca de pe masa de Revelion. Peste la.

Cele mai socante trenduri in moda in 2018

A fost un an plin de idei socante in lumea modei. De la UGG-urile gigant, pana la defilarea cu oameni decapitati sau jeansii tanga, iata care au fost cele mai scandaloase trenduri in moda in 2018.

Cum afumam la perfectie carnea de porc. Cele mai bune esente de lemn pentru foc si trei metode detaliate de specialisti

Afumarea carnii de porc si a derivatelor sale este procedeul de conservare prin care fumul produs de lemn patrunde in structura produselor. in gospodariile romanilor, afumarea se face mai ales iarna, pentru a prelungi termenul de valabilitate al produselor din porcul sacrificat in perioada Craciunului.

Top 10 filme care au adus cei mai multi spectatori in cinema anul acesta

Cele mai populare 10 filme lansate anul acesta au strans incasari de peste 10 miliarde de dolari de la milioanele de persoane care au cumparat bilete in cinematografe. Cititi in continuare cum arata topul filmelor lansate in 2018 si cat de populare au.

Cele mai WOW transformari de look ale vedetelor in 2018

2018 a fost un an interesant inclusiv tinand cont de modul in care vedetele de peste ocean si-au schimbat look-ul, culoarea parului sau tunsoarea mai exact. Iata cateva exemple in acest sens.

Cum a ajuns Transilvania una dintre cele mai importante atractii turistice din lume. Am ales cu grija 19 destinatii de vacanta de vazut in 2019

Revista americana de calatorii Conde Nast Traveler a ales Transilvania printre cele 19 destinatii de vacanta ale anului 2019. Din randul acelor destinatii nu lipsesc Grecia, India, Egipt, Argentina, Scotia.

Perspektiva Seriale BEST. Serialele, noile religii ale anului 2018

Am facut topul serialelor. Poti vedea desfasurari logice de androizi, familii bogate, orasele unde se-ntampla fapte sinistre, Terra dupa 250 de ani de-acum, spioni si criminali. Serialele sunt noile religii. Poti ajunge usor un fanatic ca multi alti contemporani care povestesc serialele ca si cum ar fi viata lor. Confunda realitatea cu fictiunea si rostogolesc prefabricate de gandire consumate fast food ca si cum li s-ar fi intamplat lor. Asta-i viata cand iti bagi serial in vena dimineata, la pranz si seara. Nauca viata ta. E un serial.

Cele mai frumoase rochii de seara purtate de vedete in 2018

Agenda evenimentelor mondene este una foarte aglomerata an de an. Vedetele din Romania participa cu rigurozitate la acestea, iar pentru cele mai importante petreceri din an, acestea isi pregatesc, uneori, tinutele si cu luni inainte. Aparitiile vedetelor de pe covorul rosu sunt impecabile, studiate si alese cu ajutorul stilistilor. Iata care au fost cele mai frumoase rochii si outfituri purtate de vedete in 2018.

Cinci cauze cele mai comune ale oboselii si insomniei

Oboseala persistenta poate fi semnul unor boli grave. De cele mai multe ori insa ea este determinata de un stil de viata inadecvat. Ce masuri de corectie putem lua.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )