Libnet.ro
UNICEF

09:45

Top 10 miscari de dans care au intrat in istorie

Adevărul Adevărul,
Top 10 miscari de dans care au intrat in istorie

Artistii raman cunoscuti, de regula, printr-o melodie emblematica, un gest necugetat sau o miscare de dans specifica. Iar unele miscari ajung a fi considerate inovatoare, starnind aplauze si admiratia fanilor. continuă pe Adevărul

TOP 10 Cei mai mari impostori din istorie

De-a lungul istoriei, din antichitate si pana in zilele noastre, au existat nenumarate persoane care au sustinut ca sunt imparati, printese pierdute, regi disparuti sau simpli duci.

Top 10 pozitii ideale pentru un penis de dimensiuni mai mici

Sexul poate deveni ciudat atunci cand lipsesc cativa centimetri care ar putea face diferenta. Ideea de baza este, insa, sa obtinem maximum de eficienta de la dotarea proprie, chiar daca natura n-a fost asa de generoasa.

TOP 10 sportive cu cele mai mari venituri din lume. Castigurile unora o sa va uimeasca!.

Femeile din SUA castiga doar 77% din sumele care intra in conturile barbatilor, conform Biroului american de Recensamant, iar diferentele sunt mult mai mari atunci cand vorbim despre lumea sportului. O baschetbalista din WNBA castiga maximum 107. 000 de dolari pe sezon, in timp ce Kobe Bryant va castiga 30,5 milioane de dolari la Los Angeles Lakers in sezonul viitor, conform forbes. com. Singurul sport in care femeile castiga la fel de mult ca barbatii este tenisul. Din galeria foto de mai sus .

Top 10 cele mai fiabile masini second-hand in 2013

Compania britanica Warranty Direct realizeaza in fiecare an un top al celor mai fiabile masini second-hand din Marea Britanie.

TOP 10 aparitii fabuloase ale lui Jennifer Lopez pe covorul rosu!

Jennifer Lopez a implinit de 24 iulie varsta de 44 de ani, iar vedeta reuseste sa se situeze inca in topul celor mai sexy si elegante femei din lume. Jennifer Lopez stie cum sa atraga atentia la evenimentele mondene, punctand de fiecare data apritii de neuitat. Iata topul celor mai bune aparitii vestimentare recente ale lui Jennnifer Lopez. Continue reading .

10 lucruri pe care medicul stomatolog ar vrea ca tu sa le stii

Medicul stomatolog este unul dintre doctorii pe care ar trebui sa-i vizitezi de cel putin doua ori pe an. Insa nu toti au curajul sa ceara sfatul medicului stomatolog, transformat intr-un fel de bau-bau atat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2796 seconds )