Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai urmarite talk show-uri in 2018: Antena 3, in preferintele publicului tanar cu o emisiune despre previziuni si leacuri

Adevărul Adevărul,
Cele mai urmarite talk show-uri in 2018: Antena 3, in preferintele publicului tanar cu o emisiune despre previziuni si leacuri

In topul celor mai urmarite emisiuni de talk-show din anul 2018, disputa s-a dat intre Antena 3 si Romania TV. La nivel comercial, Romania TV a fost inlocuita in top de TVR 1, iar Jocuri de putere, cu Rares Bogdan, s-a clasat pe ultimul loc la nivel national. continuă pe Adevărul

Finantarea unicornului UiPath, printre cele mai mari tranzactii din 2018 pe piata de achizitii din Romnia

Piata de fuziuni si achizitii din Romania s-a apropiat de 2 miliarde de euro in 2018, arata o analiza a Deloitte Romania realizata pe baza surselor publice si a tranzactiilor cu valoare comunicata. Luand in calcul si tranzactiile a caror valoare nu a fost comunicata, piata totala a fuziunilor si achizitiilor din Romania se situeaza intre 3,8 si 4,3 miliarde de euro, potrivit estimarilor firmei de analiza. Printre cele mai mari tranzactii de anul trecut se numara si prima finantare atrasa de UiPath, acordata de catre Accel, Capital G si Kleiner Perkins Caufield Byers - 124 de milioane de euro. in urma acestei tranzactii, UiPath a devenit primul unicorn romanesc - un startup a carui evaluare a depasit 1 miliard de dolari.

Vulnerabilitatile Romaniei, conform raportului anual al CIA. Evaziunea fiscala si conditiile din spitale, printre cele mai importante

Romania e descrisa cu informatii extrem de precise dintr-o gama larga de domenii de la istorie si geografie pana la economie, resurse naturale, comunicatii, transporturi sau problemele legate de traficul international de droguri, in raportul anual pe 2018 The World Factbook, realizat de Central Intelligence Agency CIA). Cele mai interesante date sunt legate de vulnerabilitatile economiei si de rolul Romaniei in transportul heroinei din Asia.

Hoverboard scooter electric cele mai ieftine 6 modele. Maximum 1.000 de lei

Hoverboard scooter electric a ocupat alaturi de smartphone cele mai inalte pozitii in topul celor mai dorite cadouri de Craciun in 2018. Si cine crede ca aceste scootere electrice sunt prea scumpe pentru a satisface dorintele copiilor mai mari, tinerilor si adultilor se insala.

Cele mai tari postari pe Instagram ale vedetelor de la Golden Globes 2019

Ceremonia de decernare a Golden Globes 2019 s-a vazut altfel, dar la fel de interesant, si pe paginile de socializare ale vedetelor. Iata cele mai tari postari ale acestora pe Instagram! .

Cele mai bune machiaje de la Golden Globes 2019

Vedetele care au participat la Golden Globes de anul acesta nu ne-au dezamagit in materie de stil, machiaj si coafura. Aparitiile lor au fost foarte bine gandite si construite. De la fard verde, gene albastre, pana la buze sangerii, iata cele mai bune machiaje de la Globurile de Aur din acest an.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate tinute de la Globurile de Aur: Lady Gaga si Penelope Cruz, spectaculoase; Anne Hathway si Heidi Klum au lasat de dorit

Lady Gaga, Gemma Chan, Sandra Oh, Emily Blunt si Julia Roberts conduc in topul celor mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu al galei Globurile de Aur 2019, in timp ce Anne Hathaway, Lucy Liu si Heidi Klum au purtat cele mai neinspirate tinute.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la frigidere de astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Chrome te scapa de cele mai agresive reclame de pe internet in curand

Google Chrome beneficiaza de actualizari constante, iar cele mai recente vizeaza blocarea unora dintre cele mai agresive reclame de pe internet. Cei de la Google se afla intr-o competitie.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

Cele mai terifiante locuri de pe Pamant. Zonele in care fac fata doar cei tari de inger sau amatorii de senzatii tari

Pe Glob sunt cateva locuri unde doar amatorii de senzatii tari si-ar dori sa ajunga. Sunt efectiv locuri unde turistii risca sa se aleaga cu o sperietura groaznica si cu adevarate cosmaruri. Este vorba despre cele mai terifiante destinatii de pe Planeta,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )