Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania neimblanzita, cel mai frumos si mai emotionant film despre natura si viata salbatica de la noi. Filmul narat de Victor Rebengiuc intra in cinema VIDEO

Adevărul Adevărul,
Romania neimblanzita, cel mai frumos si mai emotionant film despre natura si viata salbatica de la noi. Filmul narat de Victor Rebengiuc intra in cinema VIDEO

Filmul documentar Romania neimblanzita, care dezvaluie frumusetea salbatica a tarii noastre surprinsa in toate cele patru anotimuri, va avea premiera in cinematografe pe 13 aprilie. Lungmetrajul este narat de actorul Victor Rebengiuc si regizat de Tom Barton. continuă pe Adevărul

VIDEO Romania neimblanzita, cel mai frumos si mai emotionant film despre natura si viata salbatica de la noi

Filmul documentar Romania neimblanzita, care dezvaluie frumusetea salbatica a tarii noastre surprinsa in toate cele patru anotimuri, va avea premiera in cinematografe pe 13 aprilie. Lungmetrajul este narat de actorul Victor Rebengiuc si regizat de Tom Barton.

Radu Banciu: Romania are cel mai mare procent de copii nascuti de mame sub 20 de ani. E de nivelul Gambiei! in secolul XXI, asta e aproape o crima (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre unul dintre efectele pe care le are lipsa educatiei sexuale: procentul foarte mare al femeilor care devin mame de.

Cel mai nou film al lui Steven Spielberg, devansat de animatia Peter Iepurasul in box office-ul romanesc. Ce incasari au avut cele doua productii VIDEO

Cel mai nou film al lui Steven Spielberg, lungmetrajul SF Ready Player One: Sa inceapa jocul, a avut un debut sub asteptari in box office-ul romanesc, fiind devansat de animatia-live action Peter Iepurasul/ Peter Rabbit.

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

Care este cel mai murdar obiect din restaurante

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

Pretul aurului va urca la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Cotatia aurului va urca pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, daca va izbucni un razboi comercial global, anticipeaza Rick Rule, director executiv al administratorului de active Sprott U. Holdings Inc. , citat de Bloomberg.

Cel mai subtire all-in-one de la Acer iti incarca telefonul wireless

Acer si-a anuntat cel mai recent model de all-in-one si este unul care arata surprinzator de bine, pe langa faptul ca include cateva functii interesante. intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi se orienteaza catre achizitia unui laptop, Acer incearca sa ne impresioneze cu un all-in-one de invidiat. Aspire S24 este disponibil pentru [].

Biatlon: Ole Einar Bjoerndalen, cel mai titrat sportiv din istoria JO de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate

Biatlonistul norvegian Ole Einar Bjoerndalen 44 de ani), cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate, intr-o conferinta de presa sustinuta marti, la Simonstranda Norvegia).

Productia de petrol a Rusiei, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni

Productia de petrol a Rusiei a crescut usor in martie, pana la 10,97 milioane barili pe zi, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni si totodata peste cota convenita in acordul global pentru reducerea productiei de titei, arata datele publicate luni de Ministerul Energiei din Rusia, transmite Reuters, conform Agerpres.

FOTO Cum arata motorul avionului Blue Air care ar fi lovit cel mai probabil o pasare la decolarea din Cluj-Napoca spre Bucuresti

Situatia in care a fost implicata o aeronava Blue Air, aseara, pe Aeroportul International Cluj Napoca a fost cauzata de ingestia unui FOD foreign object debris), cel mai probabil o pasare sau un animal de mari dimensiuni, transmite compania intr-un comunicat. Din imagini se observa cum palele motorului au fost lovite si indoite ca urmare a impactului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )