Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Andra, duet inedit cu Dumitru Farcas. Asa vreau sa mi-l amintesc:cum straluceau ochii lui cind ma acompania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Andra, duet inedit cu Dumitru Farcas. Asa vreau sa mi-l amintesc:cum straluceau ochii lui cind ma acompania

Andra i-a adus un omagiu emotionant rapsodului Dumitru Farcas, care s-a stins din viata in aceasta dimineata, la varsta de 80 de ani, si a impartasit unul dintre cele mai dragi momente in care a cantat alaturi de artist. continuă pe Adevărul

VIDEO Andra, duet inedit cu Dumitru Farcas. Asa vreau sa mi-l amintesc:cum straluceau ochii lui cand ma acompania

Andra i-a adus un omagiu emotionant rapsodului Dumitru Farcas, care s-a stins din viata in aceasta dimineata, la varsta de 80 de ani, si a impartasit unul dintre cele mai dragi momente in care a cantat alaturi de artist.

Andra, Margareta Paslaru si Iuliana Tudor, mesaje omagiale despre Dumitru Farcas: Se prezenta la spectacol de parca urma sa cante in fata lui Dumnezeu

In urma pierderii taragotistului Dumitru Farcas, numerosi artisti au transmis mesaje emotioante de ramas bun, in care au impartasit momente lor alaturi de marele maestru al muzicii populare.

Iuliana Dancus, director Ansamblul Transilvania: Moroseni, ma ascultati, asa ne vorbea maestrul Dumitru Farcas

Celebrul taragotist maramuresean Dumitru Farcas a incetat din viata la varsta de 80 de ani. El a murit la Cluj Napoca, unde era internat in urma unui infarct.

Emil Boc, despre moartea lui Dumitru Farcas: imi amintesc ca la concertul din luna mai, cand a implinit 80 de ani, era intr-o forma exceptionala

Primarul Clujului, Emil Boc, si-a amintit ca Dumitru Farcas era intr-o forma extraordinara la spectacolul organizat la Cluj, in luna mai, cu ocazia aniversarii varstei de 80 de ani. Muzica lui Dumitru Farcas este in ADN-ul fiecarui roman, a mai spus edilul.

Dumitru Farcas a murit. Povestea nestiuta a melodiei de pe genericul emisiunii Tezaur Folcloric

Dumitru Farcas a murit. Dumitru Farcas a fost cel care a interpretat piesa de generic a uneia dintre cele mai iubite emisiuni de la Televiziunea Romana, Tezaur Folcloric. Regretata prezentatoare a emisiunii Marioar.

Dumitru Farcas a murit. Taragotistul s-a stins la varsta de 80 de ani

Taragotistul Dumitru Farcas a murit intr-un spital din Cluj-Napoca in noaptea de luni spre marti. Acesta era internat pentru o interventie. Flavius Milasan, directorul Casei de Cultura a Studentilor, unde Dumitru Farcas era consultant artistic, spune ca barbatul in varsta de 80 de ani a murit in urma unui infarct. De asemenea, Milasan a precizat [].

Florin Piersic, despre moartea lui Dumitru Farcas: Sunt inmarmurit. Mi-a murit un frate

Florin Piersic, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dumitru Farcas, a vorbit pentru Adevarul despre relatia lui cu celebrul taragotist si despre ce a insemnat acesta pentru Romania. Piersic era vizibil emotiont, tocmai intorcandu-se de la spitalul din Cluj unde a decedat Dumitru Farcas.

Dumitru Farcas, legenda taragotului, a murit

Dumitru Farcas, legenda taragotului, a murit. Artistul era internat intr-un spital din Cluj-Napoca, dupa ce suferise un infarct. Farcas a fost un indragit taragotist roman de muzica.

Ioan Bocsa, mesaj dupa moartea lui Dumitru Farcas: isi facea planuri chiar si in ultimele zile ale vietii

Dumitru Farcas a fost un mare artist, considerat astfel chiar si de cei din afara artei, spune cunoscutul interpret de muzica populara, Ioan Bocsa, dupa 50 de ani de prietenie cu celebrul taragotist. Ioan Bocs.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie, dar si ca au fost multi care au criticat-o pentru amazoana din imagini.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )