Libnet.ro
UNICEF

00:07

Filmarile pentru House of Cards vor fi reluate anul viitor: cate episoade va avea ultimul sezon

Adevărul Adevărul,
Filmarile pentru House of Cards vor fi reluate anul viitor: cate episoade va avea ultimul sezon

Netflix a anuntat ca productia sezonului 6 al serialului House of Cards va fi reluata la inceputul lui 2018, fara Kevin Spacey, iar ultimul sezon se va concentra pe prima femeie presedinte din Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

Interviu cu CEO-ul World Class Romania: Cate centre noi de fitness se vor deschide anul viitor

World Class, reteaua cu 33 de centre de fitness in Romania si cel mai mare operator de piscine din tara, se va extinde in 2018 cu trei locatii noi: unul in zona de sud-est a Capitalei, in Bucuresti Mall, cel din Afi Tech Park, recent anuntat si o noua.

Guvernul ingheata angajarile pentru anul viitor

Executivul va ingheta angajarile in administratia publica anul viitor. Proiectul de buget pentru 2018 prevede ca, de la 1 ianuarie, la doua posturi vacantate, va fi permisa o singura.

Anul viitor, investitiile vor reprezenta 4,2% din PIB

Investitiile vor reprezenta 4,2% din PIB, potrivit proiectului de buget pe anul 2018, iar tara noastra va avea parte de un boom economic, a afirmat, ieri, la Bistrita, vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale.

Horoscopul dragostei pentru 2018. Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pentru anul viitor

In 2018, fiecare nativ va avea parte de dragoste, dar in moduri diferite. Toti vor iubi si vor fi iubiti. Unii asa cum isi doresc, altii asa cum nu au sperat.

Spatiile verzi din Focsani, intretinute de anul viitor de o firma specializata. Cati bani va cheltui municipalitatea pentru acest serviciu

Directia de Dezvoltare si Servicii Publice Focsani va incheia un contract pentru o erioada de patru ani cu o firma din domeniu.

Vesti bune pentru bucuresteni. Calatorii vor putea merge cu metroul si autobuzul folosind un bilet unic

Locuitorii Capitalei vor putea calatori cu metroul si autobuzul folosind acelasi tichet, de la data de 10 decembrie. Biletele vor putea fi achizitionate la toate punctele de vanzare de la Metrou si.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )