Libnet.ro
UNICEF

01:05

HBO a dezvaluit cum s-a filmat de fapt cea mai spectaculoasa scena de lupta din Game of Thrones: Daenerys a tras 80 de duble cu dragonul VIDEO

Adevărul Adevărul,
HBO a dezvaluit cum s-a filmat de fapt cea mai spectaculoasa scena de lupta din Game of Thrones: Daenerys a tras 80 de duble cu dragonul VIDEO

Membrii echipei Game of Thrones au dezvaluit cum a fost realizat unul dintre cele mai complexe episoade ale serialului, The Spoils of War, oferind o privire in culisele grandioasei scene de lupta. continuă pe Adevărul

Cea mai in forma femeie din lume a dezvaluitcum isi intretine corpul VIDEO

Tia-Clair Toomey, castigatoarea titlului de Cea mai in forma femeie din lume, are un program strict atunci cand vine vorba de intretinerea formei corpului. Pe langa exercitii, aceasta consuma un anumit tip de proteine, acordand o importanta deosebita inclusiv recuperarii.

Proiect: Primaria Sectorului 6 vrea sa amenajeze cea mai lunga pista de alergat din Bucuresti pe digul de la Lacul Morii si cea mai mai mare plaja artificiala din Romania pe insula

Primaria sectorului 6 vrea sa amenajeze digul de pe Lacul Morii, urmand sa faca acolo cea mai lunga pista pentru biciclete si de alergare din Bucuresti, a explicat primarul Gabriel Mutu pentru HotNews. ro. Digul a fost deja preluat de la Apele Romane, iar Primaria urmeaza sa faca studiul de fezabilitate pentru a stabili valoarea investitiei. In faza a doua, pe insula Lacul Morii, primaria vrea sa amenajeze cea mai mare plaja artificiala din Romania, insa proiectul este doar la stadiul de idee.

Oficial britanic: Brexitul va fi cea mai mare calamitate din Regat de dupa al Doilea Razboi Mondial

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi cea mai mare calamitate a tarii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a declarat miercuri James Chapman, fostul sef de cabinet al ministrului britanic pentru Brexit, David Davis.

Euro are cea mai buna evolutie din ultimii cinci ani

Moneda unica europeana euro) este tranzactionata in prezent, pe pietele externe, la niveluri la care nu a mai fost din ianuarie 2015, raportat la dolar, si, totodata, inregistreaza cea mai buna evolutie a sa din ultimii cinci ani, in conditiile in care dolarul slabeste, iar economia uniunii monetare incepe sa se redreseze treptat.

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat luni de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

Cea mai mare agentie de turism din Romania, Paravion, intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa, noteaza Profit. ro. In 2014, Paravion a cumparat portalul turistic Bavul. com din Turcia, ale carui afaceri au fost afectate insa substantial de situatia politica si de securitate din aceasta tara.

Cea mai mare agentie de turism online intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, va intra in insolventa, pe fondul problemelor politice si, implicit, de securitate din Turcia.

Donarile de sange au scazut pana la pragul critic, situatia este cea mai grava in Bucuresti

Colecta de sange a scazut la nivel national cu o treime, atingand astfel pragul critic, iar situatia cea mai grava este in Bucuresti, unde s-a recurs cerut sprijinul altor centre de transfuzie, a declarat, luni, pentru News. ro, directorul Institutului National de Hematologie Transfuzionala, dr. Luminita Rusen.

Cea mai mare agentie de turism online din Romania intra in insolventa!

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa. Parte din Happy Tour Group, unul dintre cele mai mari grupuri de turism roman, Paravion intra in.

Lupeni 1929. Masacrul care a inecat in sange cea mai faimoasa greva a minerilor de la inceputul secolului XX

Au trecut 88 de ani de la cea mai cumplita greva a minerilor din Valea Jiului, o manifestare care a facut inconjurul lumii prin represaliile cu care a fost intampinata si care au dus la moartea a peste 20 de oameni.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )