Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cati romani au vazut primul episod din noul serial turcesc de la Kanal D, Lacrimi la Marea Neagra, despre o femeie abuzata

Adevărul Adevărul,
Cati romani au vazut primul episod din noul serial turcesc de la Kanal D, Lacrimi la Marea Neagra, despre o femeie abuzata

Noul serial turcesc Lacrimi la Marea Neagra, pe care mizeaza Kanal D si care spune povestea unei femei ce este victima a violentei domestice, a debutat luni, 2 septembrie, si a avut audiente sub Pro TV, dar peste Antena 1 in toata tara si la orase. continuă pe Adevărul

Maia Morgenstern, despre rolul din Sacrificiul, noul serial de la Antena 1, unde joaca alaturi de fostul sot: imi este incurajata creativitatea FOTO

Actrita Maia Morgenstern 57 de ani), a vorbit despre rolul Evei din noul serial al Antenei 1, Sacrificiul, si cum a venit propunerea de a juca in noua productie a postului Intact.

Lacrimi la Marea Neagra, noul serial turcesc de la Kanal D. Cum arata casa in care se filmeaza

Serialul Lacrimi la Marea Neagra a debutat in forta la Kanal D si a ocupat locul doi si trei in topul audientelor. Chiar daca s-a situat sub Pro TV, filmul s-a clasat peste productia difuzata in acelasi timp de postul de telviziune Antena 1. Casa in care s-a filmat serialul i-a fascinat deja pe cei .

Cand se difuzeaza ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5. Antena 1 a facut anuntul oficial

Ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5, se apropie cu pasi repezi. Din pacate, fanii emisiunii se pregatesc sa-si ia adio de la formatul special al iubirii care a facut furori in randul doamnelor si doamnisoarelor si nu numai. Cand se va difuza ultimul episod al aventurilor din Thailanda? Cand se difuzeaza ultimul episod din .

REMAX ROMANIA: Volumul tranzactiilor de inchirieri s-a triplat in primul semestru din 2019

REMAX Romania, a inregistrat in primul semestru al anului curent o triplare a numarului de tranzactii de inchirieri, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Totodata, in acelasi interval temporal, birourile REMAX Romania au intermediat un volum dublu de tranzactii fata de S1 2018, cu o valoare cumulata a proprietatilor tranzactionate de circa 79 milioane de euro, transmite un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019: Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata, profit cumulat de 1,71 milioane de euro

Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata au incheiat primul semestru al anului 2019 cu prime brute subscrise situate la nivelul de 48,6 milioane de euro si un profit cumulat de 1,71 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei noastre.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019 ANRE a dat amenzi de 3,5 milioane de lei in piata de electricitate si gaze

Recent, reglementatorul a amendat Transelectrica cu 2,4 milioane de lei * Hidroelectrica, OMV Petrom si Nuclearelectrica nu au ofertat public si nediscriminatoriu intreaga cantitate de energie electrica disponibila in piata concurentiala Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a dat sanctiuni de 3,54 milioane de lei in prima jumatate a aces-tui an, in conditiile in care a efectuat 243 de actiuni de control la marii operatori din domeniul energiei electrice si cel al gazelor naturale, acestia vizand cu prioritate activitatea de control a ANRE, potrivit unui document al directiei generale de control din autoritate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )