Libnet.ro
UNICEF

06:00

Filmarile pentru primul episod din prequel-ul Game of Thrones, finalizate. HBO analizeaza daca va produce un sezon intreg

Adevărul Adevărul,
Filmarile pentru primul episod din prequel-ul Game of Thrones, finalizate. HBO analizeaza daca va produce un sezon intreg

Filmarile pentru primul episod din ce ar putea fi un serial prequel Urzeala tronurilorGame of Thrones au fost finalizate in Belfast Irlanda de Nord), iar acum HBO analizeaza daca va produce un sezon intreg. continuă pe Adevărul

Filmarile de la primul episod din noul Game of Thrones sunt gata. HBO nu stie daca se va ajunge la un serial, totusi

Primul episod al unui posibil serial de tip prequel din seria blockbuster Urzeala Tronurilor a fost filmat deja, in Belfast, a anuntat un om din conducerea HBO, potrivit Reuters.

Cum arata la 41 de ani primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro

Louise Brown, primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro, se nastea pe 25 iulie 1978, la ora 21:47, in Anglia. Cum arata acum? Cum arata Louise, primul copil din lume conceput prin fertilizare in vitro, la 41 de ani in 1978, procedura care astazi este floare la urce pentru medici parea in acele .

Mega Image va deschide primul magazin din Iasi. Ce program va avea

Mega Image va deschide primul magazin din Iasi. Compania care in 2018 a obtinut afaceri de 5,7 miliarde de lei va inaugura, vineri, 26 iulie 2019, de la ora 10:00, magazinul situat pe Soseaua Pacurari, nr. Mega Image a deschis in acest an aproximativ 30 de unitati noi, iar planul este de 90 de .

Maia Morgenstern, total transformata pentru noul rol din serialul de la Antena 1. Cand incepe Sacrificiul

Maia Morgenstern va reveni pe micile ecrane in noul serial, family drama, cu un scenariu original 100% de la Antena 1, Sacrificiul. Actrita de renume o va interpreta pe Eva, sotia unui bogatas, fara scrupule, maritata destul de tarziu. Iata transformarea Maiei Morgenstern pentru rolul din serial. Maia Morgenstern, total transformata pentru Eva, noul rol .

Romania si-a aflat adversarele in calificarile pentru Campionatul Mondial din 2021

Nationala masculina a Romaniei s-a aflat in a doua urna valorica pentru tragerea la sorti a primei faze a calificarilor pentru Campionatul Mondial din 2021.

Cazul Sorina. Fetita a ajuns in SUA impreuna cu parintii adoptivi. Au pierdut primul avion din cauza verificarilor amanuntite la frontiera

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a ajuns in Statele Unite, impreuna cu parintii adoptivi, dupa mai multe incercari esuate ale procurorului general de a impiedica plecarea. Familia Sacarin, cea care a adoptat-o pe fetita, a pierdut insa primul avion, fiind nevoita sa cumpere bilete pentru un alt zbor, din cauza verificarilor amanuntite facute de politistii de frontiera pe Aeroportul Otopeni, la iesirea din tara.

Platforma pentru parteneriatul fermierilor din Romania si Republica Moldova: Provoc agricultoriisa punem pe masa de discutii toate problemele si toate blocajele, care impiedica si descurajeaza activitatea producatorului autohton

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), Alexandru Tachianu, a inaugurat, la Cahul, parteneriatul fermierilor din romania si Republica Moldova. Din partea.

O platforma pentru parteneriatul fermierilor din Romania si Republica Moldova

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), Alexandru Tachianu, s-a aflat la Cahul Republica Moldova), unde a inaugurat seria de sesiuni regionale organizate de Asociatia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni AOAMP) in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului din Republica Moldova si MADR, in cadrul proiectului Parteneriat pentru dezvoltarea durabila a mediului rural din Romania si Republica Moldova, scrie fermierinromania. ro.

Fostul premier israelian cere scuze pentru moartea arabilor din 2000

Ehud Barak, fostul premier israelian, care este in campanie in vederea alegerilor legislative din s.

Cristian Ghinea, ales vicepresedinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din Parlamentul European

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea a fost ales marti vicepresedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regionala REGI) din PE, informeaza Uniunea Salvati Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )