Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel mai bine pastrat secret din Game of Thrones: ce i-a soptit Dany lui Ser Jorah. Actorul Iain Glen a oferit detalii din culisele scenei emotionante

Adevărul Adevărul,
Cel mai bine pastrat secret din Game of Thrones: ce i-a soptit Dany lui Ser Jorah. Actorul Iain Glen a oferit detalii din culisele scenei emotionante

Actorul scotian Iain Glen, care il joaca pe Ser Jorah, a declarat ca fanii nu vor sti niciodata ce i-a soptit Emilia Clarke, interpreta Mamei Dragonilor, in scena de debut din episodul 4 al ultimului sezon Game of Thrones. Mai mult, el a precizat ca nimeni din echipa serialului nu cunoaste acest lucru. continuă pe Adevărul

UniCredit a raportat cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu

UniCredit a raportat, astazi, cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu, datele reflectand succesul planului strategic, transmit MarketWatch, Reuters si AP.

webPR Marti incepe METAL SHOW TIB la Romexpo!/ Cel mai mare targ tehnic din ultimii zece ani din Romania

METAL SHOW TIB 2019, cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania, incepe marti la Romexpo, Bucuresti. Intre 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie te asteapta la METAL SHOW TIB cu PREMIERE si OFERTE DE NERATAT .

Avengers: Endgame, cel mai de succes film din toate timpurile. A incasat doua miliarde de dolari in doar doua saptamani!

Avengers: Endgame a avut premiera in urma cu doar doua saptamani si deja a obtinut incasari de doua miliarde de dolari, ajungand astfel unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile! .

Joburi gig economy: TOP 5 cel mai bine platite locuri de munca pentru freelanceri

Proiecte pe termen scurt, program de munca flexibil, posibilitatea de a lucra din orice colt al lumii, cam asa arata viitorul joburilor. Noua forma de munca poarta denumirea de gig economy si atrage tot mai multi adepti. Nu e de mirare de ce.

Incep platile dividendelor in 2019. Calendarul complet si companiile care isi rasplatesc cel mai bine actionarii

Companiile listate incep luna aceasta sa distribuie dividende din profitul inregistrat in 2018, cele mai generoase fiind BRD si Romgaz. Banca isi rasplateste actionarii cu un randament cumulat de 12,2%, adica de 12 ori mai mult decat dobanda de 1% pe.

Cel mai inalt zgarie-nori din Europa de Vest, construit intr-un mic oras danez

Danemarca urmeaza sa construias-ca, intr-un mic oras al sau, Brande, cu o populatie de 7. 000 de locuitori, cea mai inalta cladire din Europa de Vest, proiectata de Dorte Mandrup.

Momentul din Game of Thrones devenit viral din cauza unui pahar de cafea

Game of Thrones a ajuns la ultimul sezon, al optulea, a ajuns la episodul patru din acesta, iar fix acest episod e acum in atentia tuturor din cauza unui pahar de cafea. Episodul 3 din Game of.

ROVANA PLUMB: Romania are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune ca tara noastra are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani si acest lucru se intampla deoarece presedinte social-democratilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care isi iubeste tara.

Reactia de milioane a HBO, dupa ce intr-o scena din Game of Thrones a aparut un pahar de la Starbucks

HBO a avut o reactie pe masura, dupa ce milioanele de fanii au observatintr-una din sceneleepisodului patrual serialului Game of Thrones un pahar de la Starbucks. Timp de cateva sec.

Castigatorii Google Play Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru Android

Google a premiat cele mai bune aplicatii de pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Printre castigatori se numara si dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, precum instrumentul de desing grafic Canva, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, canteva categorii noi, precum cea mai inventiva aplicatie Most Inventive), cel mai frumos joc Most Beautiful Game) si Best Living Room Experience.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )