LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • TVR a scapat basma curata dupa episodul Dragnea la Viata Satului, chiar daca majoritatea CNA a considerat ca postul a gresit: cum s-a ajuns aici
 • Majoritatea membrilor Consiliului National al Audiovizualului (CNA) a considerat ca TVR a gresit cand a difuzat doua editii ale emisiunii Viata Satului cu Liviu Dragnea in plina campanie electorala fara a le marca in mod coresunzator. Totusi, forul nu a reusit sa sanctioneze in vreun fel postul public pentru ca membrii nu s-au putut pune de acord.
  Adevarul.ro - 25 Iun 2019, 19:07

  Citeste articolul complet:
  TVR a scapat basma curata dupa episodul Dragnea la Viata Satului, chiar daca majoritatea CNA a considerat ca postul a gresit: cum s-a ajuns aici


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.388 sec.