Libnet.ro
UNICEF

13:00

Trupa U2 foloseste imagini de la protestele din Bucuresti in concertele sale

Adevărul Adevărul,
Trupa U2 foloseste imagini de la protestele din Bucuresti in concertele sale

Trupa irlandeza U2 foloseste imagini de la diferite proteste, printre care si unele din Bucuresti in concertele sale din cadrul etapei europene a unui turneu international, subliniaza Agerpres. continuă pe Adevărul

VIDEO Imagini cu protestele de la Bucuresti, proiectate n concertele celebrei formatii U2

Celebra trupa irlandeza U2 foloseste in concertele din cadrul etapei europene a turneului sau international un montaj de imagini de la diferite proteste, printre care si unele recente, de la Bucuresti, montaj care insoteste hitul Pride In The Name Of Love), potrivit realitatea. net. Astfel, intr-o inregistrare video a acestei melodii interpretate la un concert sustinut la Amsterdam, la 7 octombrie, pe arena Ziggo Dome, pe ecranul gigantic din spatele scenei se poate vedea steagul Romaniei si multimea de protestatari care au iesit pe strazile Bucurestiului.

Andreea Stanescu este noul general manager al biroului din Bucuresti al Bursei din Londra

Andreea Stanescu este noul general manager al biroului din Bucuresti al grupului London Stock Exchange LSEG), potrivit unui anunt al companiei.

Imagini rare din viata lui Vladimir Putin. Cum aratau parintii lui si cum a aparut in ziua nuntii

Rareori a fost vazut intr-o alta ipostaza in afara de cea de om dur. Pe chipul sau nu prea au fost surprinse zambete, iar atunci cand isi demonstra calitatile sale de jucator de judo, sau poloist.

Cushman Wakefield: Companiile din Bucuresti au un cost lunar in spatii de birouri cuprins intre 175 si 500 de euro per angajat

Companiile interesate sa atraga noi angajati si de retentia celor curenti sunt dispuse sa plateasca si pana la 500 de euro lunar per angajat sub forma de costuri legate de chirie intr-o cladire moderna de spatii de birouri din Capitala, precum si.

Neputinta de proiectare din Bucuresti este cauza deficitelor infrastructurii

Europarlamentarul Adina Valean a declarat astazi ca Romania nu a profitat nici macar un centimetru de fondurile europene dedicate infrastructurii, iar tara noastra nu are infrastructura din cauza, pur si simplu, a neputintei de proiectare de la Bucuresti, scrie News. ro.

Fintech-ul care vrea sa puna POS-uri pe taxiurile din Bucuresti. In Bulgaria a reusit deja

Adoptarea legii cash-back, cresterea numarului de plati cu cardul, dar si numeroasele intreprinderi mici si mijlocii din tara noastra sunt printre principalele motive pentru care compania myPOS planuieste sa isi extinda prezenta in Romania, unde are in.

Atentie, soferi! Traficul rutier pe Bulevardul Dacia din Bucuresti va fi partial suspendat

Circulatia rutiera pe Bulevardul Dacia din Capitala, tronsonul cuprins intre strada Matei Millo si strada Fulgulesti, va fi sistata incepand cu 7 si pana pe 13 octombrie, transmite IPN. intr-o.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )