Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurovision 2020: cine face parte din juriul Selectiei Nationale: Propunerea a fost surprinzatoare

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2020: cine face parte din juriul Selectiei Nationale: Propunerea a fost surprinzatoare

Artistul Edward Sanda, in varsta de 22 de ani, s-a alaturat juriului finalei Selectiei Nationale Eurovision 2020, ce va avea loc pe 1 martie, la Buzau. continuă pe Adevărul

Metoda prin care Apple insista ca le va prelungi viata utilizatorilor

Apple face parte din companiile gigant din domeniul IT care au facut pasi mare spre medicina. Acum, vrea si mai mult. Apple e compania americana cunoscuta pentru dispozitivele sale: de la.

EUROVISION 2020. Am ascultat piesele din selectia nationala Eurovision ca sa vad daca anul acesta avem sanse

Finala nationala la concursul Eurovision 2020 are loc duminica, 1 martie, la Sala Sporturilor din Buzau. E un cadou de martisor pentru toti romanii. Merita sa te uiti. Formatul concursului s-a schimbat radical. Daca in anii precedenti am ascultat diferite stiluri muzicale de la diferiti artisti, inzestrati dupa propriile puteri, acum stim cine ne va reprezenta la Eurovision 2020.

DAN POPOVICI, OTP ASSET MANAGEMENT ROMANIA: O parte din banii pe care ii economisim sunt erodati de inflatie

Randamentele sunt real negative pentru cea mai mare parte din banii economisiti in banci Soldul economiilor din banci a populatiei in anul 2019 a crescut cu 11,9%, dar aceasta crestere a economiilor este erodata de catre inflatie, a declarat Dan Popovici, Director General OTP Asset Management Romania.

Din culisele cinematografiei. Cum i-a fost interzisa actorului Constantin Codrescu participarea la Cannes

Pelicula La Moara cu noroc 1957), regizata de Victor Iliu, a fost al doilea lungmetraj autohton nominalizat la Palme dOr, dupa Afacerea Protar 1956). Cap de afis, alaturi de Geo Barton, Ioana Bulca sau Colea Rautu, Constantin Codrescu fusese initial nominalizat pentru a face parte din delegatia care a insotit pelicula la Cannes, insa in cele din urma a fost nevoit sa ramana pe loc din cauza delatiunilor colegilor sai de breasla.

Horoscop Martie 2020. Sagetatorii isi folosesc din plin creativitatea

In horoscopul Sagetatorului din luna martie 2020 precumpaneste dezideratul de a-ti ajusta impactul asupra celor din jur, felul in care-ti promovezi personalitatea si interesele.

Romania isi cunoaste marti adversarele din Liga Natiunilor

Nationala Romaniei a avansat un esalon fata de precedenta participare si va face parte din a patra urna din Liga B. Tragera la sorti va avea loc marti, 3 martie, la Amsterdam ora 19:00). Portugalia este detinatoarea trofeului.

Vizitatorii NU vor mai avea acces in Spitalul Militar din Capitala. Informatiile despre pacienti vor putea fi aflate doar intre anumite ore

Vizitatorii nu vor mai avea acces in sectiile Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila din Capitala. Anuntul a fost facut chiar de reprezentantii unitatii si face parte din.

Cum a ajuns Facebook sa controleze mare parte din internet in 16 ani

Oficial, Facebook a aparut in 2004. Dar in Romania n-a insemnat mare lucru pana prin 2010. Acela a fost momentul cand a aparut filmul The Social Network. S-a vrut o dramatizare a istoriei.

CORONAVIRUS |Cum ae155;i poe155;i recupera o parte din bani daca anulezi calatoria catre Italia

Nu exista an prezent nicio interdice155;ie de calatorie implementata an aviae155;ie an Italia, deci nu oferim compensae155;ii pentru pasageri, daca doresc sa ae153;i anuleze zborurile, au declarat oficialii Wizz Air, pentru Wall-Street. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )