Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurovision a fost anulat din cauza coronavirusului: anuntul organizatorilor

Adevărul Adevărul,
Eurovision a fost anulat din cauza coronavirusului: anuntul organizatorilor

Concursul international Eurovision 2020, care urma sa aiba loc in mai, a fost anulat si amanat pentru 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. continuă pe Adevărul

Concursul Eurovision a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Concursul Eurovision a fost anulat, au anuntat miercuri organizatorii. Cel mai probabil, competitia ar urma sa aiba loc abia anul viitor, in 2021.

Festivalul Glastonbury a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul Glastonbury din Marea Britanie, la care ar fi trebuit sa participe Taylor Swift, Sir Paul McCartney si Kendrick Lamar, alaturi de Diana Ross si Dua Lipa, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, anunta BBC.

Eurovision 2020 s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus

Este oficial! Editia din acest an a Eurovision Song Contest, competitie muzicala ce urma sa aiba loc in luna mai la Rotterdam, s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus! Iata aici detaliile! .

Ford Craiova ar putea trimite angajatii in somaj tehnic din cauza coronavirusului

Angajatii Ford Craiova vor fi trimisi in somaj tehnic din cauza coronavirusului si vor primi 78% din salariu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Sindicatului fabricii. Aici lucreaza peste 6. 000 de persoane. Angajatii fabricii de masini Ford din Craiova, vor fi trimisi in somaj tehnic in perioada 19 martie - 5 aprilie, potrivit liderului de sindicat de uzina. Producatorul american de masini a luat aceasta masura din cauza pandemiei de coronavirus. Fabrica nu a transmis, inca, oficial, un punct de vedere referitor la informatiile care au ajuns la angajati.

Ilie Nastase, panicat din cauza coronavirusului. Ce spune sotia sa

Ilie Nastase face parte din categoria oamenilor care s-au speriat destul de tare din cauza virusului care a facut deja mii de victime la nivel mondial. Ce spune sotia sa despre fricile fostului sportiv in contextul pandemiei cu coronavirus? Ilie Nastase, panicat din cauza coronavirus Numarul mare al persoanelor din Romania infectate cu coronavirus a .

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Gigi Becali: Sanatatea este mai presus de orice!

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Echipa avea programate antrenamente si in aceasta saptamana, de luni pana sambata.

Razvan Burleanu si Mirel Radoi, in izolare din cauza coronavirusului

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, alaturi de Mirel Radoi, selectionerul Romaniei, vor trebuie sa intre in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Fotbal: Copa America, amanata pentru 2021 din cauza coronavirusului

Dupa amanarea Campionatului European de fotbal, o alta competitie importanta a fost reprogramata pentru anul viitor. Confederatia Sud-Americana de Fotbal CONMEBOL) a hotarat sa amane Copa America, din cauza pandemiei de coronavirus.

Carturesti anunta inchiderea librariilor din toata tara din cauza coronavirusului. Comenzile se pot da doar online

Carturesti a anunat inchiderea librariilor din Bucuresti si din tara pe termen nedefinit, din cauza coronavirusului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )