Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piesa Romaniei la Eurovision 2020, in trending pe YouTube si in sondajele facute de casele de pariuri

Adevărul Adevărul,
Piesa Romaniei la Eurovision 2020, in trending pe YouTube si in sondajele facute de casele de pariuri

In numai cinci zile de la Finala Nationala pentru Eurovision Song Contest 2020, piesa cu care Roxen ne va reprezenta la concursul de la Rotterdam a strans sute de mii de vizualizari pe YouTube si urca tot mai sus in sondajele privind preferintele fanilor concursului. continuă pe Adevărul

Romania, printre favoritii caselor de pariuri in cursa pentru Eurovision 2020! Cu cine se dueleaza piesa lui Roxen (VIDEO)

Piesa pe care Roxen o va canta la Eurovision 2020 a fost anuntata in urma cu putin timp si a facut pana in prezent jumatate de milion de vizualizari pe YouTube. Piesa romincei noastre a.

Piesa Alcohol You, cantata de Roxen, va reprezenta Romania la Eurovision 2020

Eurovision 2020. Piesa Alcohol You, cantata de Roxen, va reprezenta Romania la Eurovision 2020.

Reactii impartite dupa alegerea piesei pentru Eurovision 2020. Roxen, criticata de romani, laudata de straini: Putea fi ceva jenant, ca in alti ani

Fanii concursului Eurovision au reactionat dupa ce a fost aleasa piesa pe care Roxen 20 de ani) o va canta pe scena marelui concurs ce va avea loc in luna mai, la Rotterdam. in timp ce romanii s-au lansat in comentarii critice, strainii o vad castigatoare pe reprezentanta noastra.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )