Libnet.ro
UNICEF

14:01

VIDEO Madonna a incalcat regulamentul Eurovision si a oferit cel mai controversat moment politic din istoria concursului, gest pentru care este laudata

Adevărul Adevărul,
VIDEO Madonna a incalcat regulamentul Eurovision si a oferit cel mai controversat moment politic din istoria concursului, gest pentru care este laudata

Madonna 60 de ani) a fost invitatul special al finalei Eurovision 2019 din Tel Aviv si, in stitlul caracteristic, a oferit unul dintre cele mai controversate momente din istoria evenimentului. Artista a inclus in prestatia sa o trimitere la conflictul israeliano-palestinian. Potrivit regulamentului concursului, declaratiile politice sunt interzise, iar EBU a avut o reactie prompta, precizand ca la repetitii nu a fost inclus momentul respectiv. continuă pe Adevărul

VIDEO Madonna a starnit controverse la Eurovision, cu un mesaj politic

Cantareata americana Madonna a starnit controverse cu recitalul sustinut in finala concursului Eurovision 2019, care a avut loc sambata seara, la Tel Aviv, doi dintre dansatorii sai afisand steagurile palestinian si israelian, in ceea ce a parut a fi un apel la unitate, relateaza Mediafax.

Cel mai mare exercitiu NATO de comunicatii si informatica se desfasoara intre 19 mai-2 iunie, in Romania

Steadfast Cobalt 2019, cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica de la nivelul Aliantei Nord-Atlantice, se va desfasura, in perioada 19 mai - 2 iunie, la sediul Centrului 48 comunicatii si informatica strategice, de la Otopeni.

Ciclism: Slovenul Tadej Pogacar (UAE Emirates), cel mai tanar castigator al Turului Californiei

Ciclistul sloven Tadej Pogacar a castigat sambata, la Pasadena, editia 2019 a Turului Californiei si a devenit la 20 de ani cel mai tanar invingator din istoria competitiei la finalul etapei a saptea, ultima, in care s-a impus la sprint olandezul Cees Bol Sunweb), relateaza AFP.

Voi cu Voicu. Holocaustul, cel mai mare dezastru din istoria civilizatiei moderne

Sase milioane de evrei, de toate varstele, si-au pierdut viata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in regimul condus de Adolf Hitler. Holocaustul este considerat cel mai mare genocid din toate.

MotoGP: Marc Marquez (Honda), cel mai rapid tur de circuit in calificari la MP al Frantei

Pilotul spaniol Marc Marquez Honda) a reusit cel mai rapid tur de circuit in Marele Premiu al Frantei la motociclism viteza si va pleca din pole position la clasa MotoGP, dupa o sesiune de calificari afectata sambata usor de ploaie, relateaza AFP.

Cel mai intalnit tip de cancer in randul romancelor. Mergi la medic, neaparat, daca ai acest simptom!

Cel mai intalnit tip de cancer in randul romancelor. Cancerul de san este cea mai frecventa forma de cancer intalnita la femeile din Romania. in fiecare an, peste 8. 000 de femei sunt diagnosticate cu.

Filaj la cel mai inalt nivel al tarii. Bomba uriasa de presa la Sinteza Zilei

Bomba uriasa de presa la Sinteza Zilei: iubire, gelozie, razbunare, filaj la cel mai inalt nivel al tarii. Secretele celor mai puternici oameni ies la iveala. in aceasta seara, in premiera.

webPR Premiera editoriala: Xanax, cel mai citit roman romanesc al momentului, lansat in avion, la 11.000 de metri altitudine

Xanax, cel mai citit roman romanesc al momentului, ajuns deja la al treilea tiraj la doar trei luni de la aparitie, a fost lansat, in premiera, la 11. 000 de metri altitudine, la bordul unei curse charter intre Bucuresti si Tunisia Hammamet), in prezenta unui grup de jurnalisti, a mai multor reprezentanti ai unor agentii de turism si a catorva zeci de turisti. Romanul, semnat de jurnalistul Liviu Iancu, are ca pretext teama de zbor a autorului, dar vorbeste, printre altele, de coruptia politica si institutionala din Romania ultimelor decenii, despre ipocrizia personajelor cheie ale vietii publice, fie ca sunt oameni de afaceri, ministri sau personalitati culturale.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

La Targovistese desfasoara duminica un miting PSD, in contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut un discurs. Ne-am adunat azi aici, in Targoviste,.

ştiri din Showbiz

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )