Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine sunt cele doua noi concurente de la Exatlon 2 si cum s-au descurcat la prima proba FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cele doua noi concurente de la Exatlon 2 si cum s-au descurcat la prima proba FOTO

Alte doua concurente au intrat aseara in competitia Exatlon, de la Kanal D, pentru a intregi cele doua echipe: cea a Faimosilor si cea a Razboinicilor. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei trei noi concurenti de la Exatlon 2

Trei noi concurenti au intrat in sezonul doi al reality show-ului Exatlon, de la Kanal D, dupa ce doi sportivi au fost eliminati, iar o vedeta a decis sa se retraga din competitie.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

ANALIZA Viata de ministru n Romnia dureaza putin peste un an, n medie. Finantele si Internele sunt cele mai vizate. Ne-am uitat la frecventa cu care sunt remaniati sefii de cabinete ale celor mai importante portofolii guvernamentale

Am luat toti ministrii care s-au perindat la conducerea principalelor ministere din Guvern. Interne, Externe, Munca, Educatie, Finante si Sanatate. Am eliminat interimarii care stateau sub 14 zile in functie, am calculat si am tras cateva concluzii. Sunt simple si ne arata cata coerenta livram in afara, sau mai degraba cata lipsa de.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai toxice cupluri din zodiac

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale au propriile trasaturi unice, dorinte si atitudini bazate pe grupul de elemente din care fac parte. Pe baza trasaturilor lor, exista cateva perechi de semne zodiacale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )